Santa Clarita Diet seizoen 2 nieuwe titels op Netflix week 12 2018

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 12, 2018)

Ben je op zoek naar wat nieuw kijkmateriaal? Lees dan zeker verder, want hieronder vind je weer een lijstje met alle nieuwe titels van deze week en onze tips. We kunnen alvast verklappen dat er iets interessants bij zit voor fans van de populaire Netflix Originial Narcos! En vergeet niet onze Facebook-pagina even te volgen, zodat je nooit meer een titel op Netflix mist! 

O Mecanismo (The Mechanism)

Hoppa, we beginnen gewoon lekker gelijk met de titel die fans van Narcos moet aanspreken: The Mechanism (of in het Portugees: O Mecanismo). Deze nieuwe misdaadserie is van dezelfde makers als van Narcos en Tropa de Elite (met een hoofdrol voor Wagner ‘Escobar’ Moura) en dat is al een reden genoeg om deze nieuwe productie even in de spotlights te zetten.

Ditmaal speelt de serie zich niet af in het broeierige Colombia, maar zien we heftige en corrupte witwaspraktijken in Brazilië. En net als bij Narcos, is The Mechanism gebaseerd op waargebeurde verhalen

Een onderzoeksteam wordt op de zaak gezet om de boel uit te zoeken en al snel raken ze verstrikt in een situatie die veel verder gaat dan ze eigenlijk dachten. Het zal je dan ook niet verwonderen dat ze tijdens hun onderzoek een paar harde en angstaanjagende figuren tegenkomen. En dat corruptie dieper in de samenleving geworteld is dan je denkt.

Of The Mechanism net zo’n succes wordt als broertje Narcos moet natuurlijk nog blijken, maar de ingrediënten tot succes zijn er volgens ons zeker: misdaad, spanning, een zwoel Zuid-Amerikaans temperatuurtje, toffe beelden van het landschap en criminelen die het criminelenvak meesterlijk beheersen.

Je kunt in onderstaande trailer alvast de spannende sfeer proeven.

Santa Clarita Diet (seizoen 2)

Vorig jaar kwam Netflix met de Original-serie Santa Clarita Diet waarin het leventje van een keurige Amerikaanse familie, de Hammonds, wordt gevolgd. Hoewel keurig? Moeder Sheila (Drew Barrymore) blijkt op de een op andere dag ineens een zombie te zijn en krijgt behoorlijk veel trek in menselijk vlees.

Maar hoe moet je dat fixen in zo’n mooie en zonnige Amerikaanse suburb in Californië? Manlief Joel (Timothy Olyphant) en dochter Abby (Liv Hewson) worden in het zombie-avontuur meegezogen en proberen Sheila bij te staan tijdens haar vlezige cravings.

Dat leidt vaak tot bloedige situaties, maar het gezin weet Sheila vaak hiervoor te vergeven. Maar hoe houden ze deze schijn op in deze keurige buurt?

Santa Clarita Diet bestaat uit een heerlijke mix van komedie en horrorachtige elementen en is een fijne balans tussen het normale leven en het abnormale duistere. Ook kun je heerlijk toekijken hoe er ingehakt wordt op het keurige beeld dat bestaat van de klassieke Amerikaanse suburb.

Santa Clarita Diet seizoen 2 nieuwe titels op Netflix week 12 2018 gezin

American sweetheart Drew Barrymore weet haar personage Sheila met veel charme als dubbelzinnig figuur te portretteren; enerzijds is ze een liefdevolle familievrouw en doortastende makelaar, anderzijds is ze letterlijk doortastend als ze zich vergrijpt aan een heerlijke portie mensenvlees en -bloed.

Santa Clarita Diet seizoen 2 op Netflix Nederland gaat hier gewoon mee door, dus als je naar een luchtige, vermakelijke en heerlijk bizarre serie op zoek bent, sla dan zeker Santa Clarita Diet niet over! Het tweede seizoen is nu te zien op Netflix en de trailer vind je hieronder!

https://www.youtube.com/watch?v=mHuiZHhfXZY