Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 2, 2018)

Het is weer tijd voor het overzicht met alle nieuwe titels op Netflix. We schrijven deze artikelen nu al 3 jaar elke zaterdag, en we zijn nog wel even van plan om ermee door te gaan. En natuurlijk geven we ook deze week weer een aantal tips, zodat je je niet hoeft te vervelen. 

My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman

We beginnen met een nieuwe talkshow speciaal voor Netflix gemaakt. In My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman ontvangt talkshowhost David Letterman zesmaal een grootheid die niet geïntroduceerd hoeft te worden, omdat hij/zij zo bekend is.

Samen gaan ze in een setting met publiek het gesprek aan. Deze beelden worden afgewisseld met Letterman op een locatie die van grote invloed is of was op de huidige gast.

Letterman stopte anderhalf jaar geleden na 33 jaar met zijn wereldberoemde talkshow. Vervolgens liet hij een lange baard staan en was hij nog maar sporadisch op televisie, zoals bijvoorbeeld in het heerlijke Comedians in Cars Getting Coffee.

En nu is hij dus terug met zijn nieuwe talkshow voor Netflix. Elke maand zal er een nieuwe grootheid tegenover hem plaatsnemen. In de eerste aflevering is dat niemand minder dan Barack Obama, die bespraakte en uitermate charmante ex-president van de VS.

Nieuwe titels op Netflix week 2 2018 my-next-guest-needs-no-introduction-with-david-letterman-barack-obama tips
Keuvelenn in de wandelgangen. Bron: My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Uiteraard gaat het in het gesprek ook over zijn opvolger, maar hij wordt niet bij naam genoemd. Als een hedendaagse Voldemort die niet genoemd mag worden. Verder gaat het over het leven van Obama nu hij geen president meer is en over zijn eigen jeugd.

Jammer is wel dat er vrijwel geen kritische vragen worden gesteld door Letterman, over bijvoorbeeld het buitenlandbeleid van Obama. De twee zijn duidelijk vrienden en daardoor krijgt het gesprek dat een uur duurt, een ietwat hoog ‘ouwe jongens, krentenbrood’ gehalte. Gelukkig houden we van krentenbrood.

Volgende gasten zullen rapper Jay-Z, acteur George Clooney, Howard Stern, Tina Fey en Malala Yousafzai zijn. Hopelijk durft Letterman bij deze gasten wel wat meer het randje op te zoeken.

Bekijk hieronder de trailer van My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman. 

Adios Amigos

Adios Amigos is een redelijk flauwe, doch uitermate grappige en goed geacteerde Nederlandse komediefilm over drie vrienden met een handicap die besluiten om op vrouwenjacht te gaan in het Spaanse uitgaans- en testosteronhol genaamd Salou. Het is een remake van de Belgische film Hasta la Vista.

Elke week komen Joost, Lars en Philip samen om te zwemmen. Daar kijken ze hun ogen uit naar al het lekkers in bikini’s. Maar ze hebben wel een probleempje. Zo is er eentje blind, de ander lichamelijk verlamd en de derde heeft een tumor in de hersenen. Kortom, het blijft bij fantaseren.

Netflix aanbod tips adios amigos remake hasta la vista
Onze helden, inclusief vrouwen. Bron: Adios Amigos/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar daar laten ze het niet bij zitten. Ook zij willen wel eens een keer goed van bil gaan. En dus besluiten ze de reis te maken naar Salou. Je weet wel, dat dorpje nabij Barcelona waar de lichaamssappen bij wijze van spreken op elke straat liggen en de gewillige meisjes voor het oprapen zijn.

Wat volgt is een uitermate grappig avontuur over vriendschap, dromen en ook wel een beetje over seks. Maar toch het meest over vriendschap en het belang hiervan. De trailer van Adios Amigos kan je hieronder bekijken.

Nieuwe titels op Netflix week 2 2018

Alle nieuwe titels, die we hierboven niet als tips hebben belicht, vind je in de tabel onderaan het artikel. Je kan ook onderaan de desbetreffende kolommen filteren. Bijvoorbeeld op (een deel van een) genre, of zoeken naar alle titels die hoger dan een 7.6 scoren op IMDb, of alle titels die tussen 1977 en 1980 zijn uitgekomen (als dat je ding is). Kortom, je kan zo selecteren wat je interessant vindt om te zien.

Uiteraard kan je dit ook doen bij het hele Netflix aanbod (ga dan naar deze pagina) of op onze Binnenkort op Netflix pagina met daarop een tabel met alle films/series die binnen afzienbare tijd op Netflix komen.

Vergeet je ook zeker niet hieronder in te schrijven op onze nieuwsbrief, we hebben inmiddels alweer bijna 1100 leden, en onze Facebookpagina te liken.

Een goed weekend!

 


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Disjointed (1 seizoen) Komedie 2018 6.5 01/12/2018
2 The Polka King Biografie, Komedie 2017 5.7 01/12/2018
3 Somebody Feed Phil (deel 1) Reality 2018 - 01/12/2018
4 My Next Guest Needs No Introduction with David Letterman (1 aflevering) Talkshow 2018 7.8 01/12/2018
5 A Brief History of Graffiti Documentaire 2015 7.5 01/12/2018
6 La Manzana de Eva Documentaire 2017 - 01/12/2018
7 The Man Who Would Be Polka King Documentaire, Muziek 2009 7.2 01/12/2018
8 41 Dogs in My Home Documentaire, Short 2015 - 01/12/2018
9 Monkey Life (2 seizoenen) Documentaire, Natuur 2014 9.0 01/12/2018
10 Deals, Wheels and Steals (1 seizoen) Reality 2015 - 01/12/2018
Titel Genre Jaar iMDB