Jerry Before Seinfeld nieuwe titels op Netflix week 38 2017 aanbod

Alle nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 38, 2017)

Een nieuwe week, het weer lacht ons weer langzaam een beetje toe en ook op Netflix zijn er weer nieuwe titels toegevoegd. En daaruit maken wij, zoals je inmiddels misschien wel gewend bent, een selectie met het fijnste spul. Dus lees dit Netflix aanbod overzicht op je gemakje door en bekijk onderaan het artikel de tabel met alle nieuwe films en series op Netflix. En wil je oudere aanbod overzichten bekijken voor nog meer tips, klik dan even hier.

Jerry Before Seinfeld

Comedian Jerry Seinfeld, bedenker van Seinfeld en inmiddels multimiljonair, keert in Jerry Before Seinfeld terug naar het legendarische podium van The Comic Strip in NY, daar waar het allemaal begon. Het is mooi om te zien dat sterren ergens worden geboren. Dat weten we natuurlijk wel, maar het is toch altijd fijn een stukje bevestiging te krijgen.

Hij vertelt zijn levensverhaal, inclusief het verhaal van zijn eerste optreden, toen hij, volgens zichzelf, maar één goede grap had. En over het verschil van zijn jeugd in de jaren ’60, een wereld zonder regels, met de jeugd van de jongeren van nu. Beelden van zijn show worden afgewisseld met beelden van het ouderlijk huis waarin hij vertelt over zijn jeugd en dat hij bijvoorbeeld alle vinylplaten van comedians kocht.

Jerry Before Seinfeld nieuwe titels op Netflix week 38 2017 aanbod napkin comic strip
Servetje van de club. Bron: Jerry Before Seinfeld/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Terwijl we dit schrijven moeten we denken aan 2009 toen we zelf in NY waren. We zijn toen namelijk ook naar een show geweest in The Comic Strip. Het was niet onze bedoeling, maar we lieten ons overhalen op Times Square door een fruitig meisje die ons een unieke ervaring beloofde en tegen een gereduceerd tarief als we direct kaartjes bij haar kochten.

Het kaarttarief was oké, volgens ons ongeveer 25 dollar, maar ze had ons niet verteld dat een consumptie eenmaal binnen verplicht was. En het goedkoopste was een flesje bier van 12 dollar. Wij zijn toen maar stiekem weggeslipt voordat de laatste komediant had opgetreden, zonder te betalen inderdaad. Conclusie: vertrouw geen fruitige jonge meisjes.

Jerry Before Seinfeld nieuwe titels op Netflix week 38 2017 Netflix aanbod tips wow
“Wow”. Bron: Jerry Before Seinfeld/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Hoe dan ook, terug naar Jerry Before Seinfeld. We krijgen typische Joods-Amerikaanse observational humor voorgeschoteld, dat moet je uiteraard liggen, met goed opgebouwde, vrije cleane grappen, maar in dat humorsegment is en blijf Jerry Seinfeld de absolute koning.

Het leukste grapje? Het stuk over de reputatie van criminelen, een stroomstootwapen (stun gun) en de politie in NY in de jaren ’70 vanaf minuut 27. Maar daarnaast zitten er nog wel een aantal grapjes in die een glimlach veroorzaken op onze porem.

En de Netflix komediespecial duurt ook maar een uurtje en dus kunnen we je Jerry Before Seinfeld op Netflix van harte aanbevelen. Bekijk anders hieronder de trailer even.

Fuller House seizoen 3

Netflix neemt je sinds deze week weer mee terug naar San Francisco, waar de dames Fuller in deze sitcom hun chaotische leven weer aan ons tentoonstellen.

Je weet vast nog wel dat Fuller House een Netflix Original is en gebaseerd is op de immens populaire jaren ’90 sitcom Full House en dat alles draaide om het drukke en volle leven van een Amerikaans gezin. In Fuller House krijgen we eigenlijk hetzelfde concept voorgeschoteld, ook al staat nu niet vader Danny centraal, maar dochters DJ, Stephanie en buurmeisje Kimmy.

In de vorige twee seizoenen konden we al zien hoe DJ het knap lastig had om haar hart te volgen toen ze moest kiezen tussen haar jeugdliefde Steve en dokter/hottie Matt. Hoe deze driehoeksverhouding zich verder ontwikkelt, gaan we dit seizoen zien. En ook Stephanie zal belangrijke beslissingen moeten nemen wanneer het aankomt op familie-uitbreiding.

Intussen gaan de kinderen van Kimmy en DJ lekker puberen, dus er gaan geheid weer gênante situaties komen. Voeg daar een knotsgek buurmeisje, een latino met een zwaar gevoel voor dramatiek en eigenwijze kinderen aan toe en je hebt weer een nieuw seizoen van Fuller House.

Bekijk de trailer van Fuller House seizoen 3 hieronder.

Muziekdocumentaires op Netflix over Lady Gaga en Justin Bieber

Voor de liefhebber van muziekdocumentaires die sterk verschillen in hoe ze beoordeeld worden, is het een goede week op Netflix.

Er zijn namelijk twee documentaires online gekomen, eentje over Lady Gaga en de andere over Justin Bieber. En waar de ene op IMDB wordt beoordeeld met een 8.3, moet de andere het doen met een magere 1.6. Komen deze cijfers overeen met onze beoordelingen, vraag je ons? Geen idee, want we hebben allebei de muziekdocumentaires niet gezien, omdat de artiesten ons niet aanspreken.

Maar we weten dat er onder onze lezers vast wel een aantal fans zitten en dus willen we de titels, Gaga: Five Foot Two en Justin Bieber: Never Say Never, wel even genoemd hebben als nieuwe titels op Netflix. Doe er je voordeel mee. Of niet. En vertel ons zeker even op Facebook of de documentaires de moeite waard zijn. Of niet.

Gaga five foot two Netflix aanbod tips muziekdocumentaire Nederland
Gaga met een raar gezicht. Bron: Gaga: Five Foot Two/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Nieuwe titels op Netflix week 38 2017

En na onze tips is het altijd tijd voor alle andere nieuwe titels op Netflix week 38 2017. En dus presenteren we je weer een tabel met alle nieuwe films en series op de streamingsdienst. Kijk dus gerust of er nog iets voor je tussenzit. En inderdaad: er kwam deze week niet heel veel nieuw spul bij. Hopelijk is het volgende week weer wat meer. Laten we daar maar op hopen.

Like ook zeker onze Facebookpagina, schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, bekijk onze Binnenkort op Netflix pagina of onze pagina met het gehele Netflix aanbod in een tabel (te filteren op genre, titel, iMDB cijfer en meer).

Delen is leuk. En de persoon die dit bericht het meest deelt, krijgt een stuk chocolade. Nee, echt. Een heel fijn weekend iedereen.


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Chelsea (seizoen 1 + 21 afleveringen seizoen 2) Talkshow 2017 7.0 22/09/2017
2 Chesapeake Shores (1 seizoen + 7 afleveringen seizoen 2) Drama, Familieserie 2017 7.9 22/09/2017
3 Fuller House (3 seizoenen) Komedie, Familieserie 2017 7.1 22/09/2017
4 Gaga: Five Foot Two Documentaire, Muziek 2017 8.3 22/09/2017
5 Jack Whitehall: Travels with my Father (1 seizoen) Reality 2017 - 22/09/2017
6 Neo Yokio (1 seizoen) Anime 2017 5.8 22/09/2017
7 Justin Bieber: Never Say Never Documentaire, Muziek 2011 1.6 21/09/2017
8 Rick and Morty (2 seizoenen + 7 aflevering seizoen 3) Animatie, Komedie 2017 9.3 20/09/2017
9 The Witch Horror 2015 6.8 20/09/2017
10 Jerry Before Seinfeld Documentaire, Komedie 2017 7.1 19/09/2017
Titel Genre Jaar iMDB