Dirty Grandpa Nieuwe titels op Netflix week 42 2017

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 42, 2017)

Van een zonnige oktoberweek zijn we plotsklaps beland in een echte herfstbui. Gelukkig zijn we hier weer met een nieuw overzichtje met de nieuwste toevoegingen op Netflix, zodat je lekker binnen kunt blijven. Het was even zoeken naar tips, maar we hebben er toch een paar kunnen vinden. Binnen een paar dagen plaatsen we trouwens ook een “herfstdip tip artikel” met titels die je de grijze herfst laten doorkomen. Oh, en wil je zoeken en filteren door het hele Netflix aanbod, bekijk dan natuurlijk onze Netflix Aanbod Nederland pagina. 

Dirty Grandpa

We trappen af met een flauwe maar bij vlagen grappige komediefilm Dirty Grandpa. Hierin spelen Zac Efron en Robert De Niro de rollen van respectievelijk Jason Kelly en Dick Kelly, opa en kleinzoon.

De serieuze Jason gaat over een weekje trouwen met de bazige dochter van zijn baas, maar zijn opa Dick vindt niet dat zijn toekomstige vrouw bij hem past.

Zijn opa, een ex-militair en nu tevens weduwnaar, wilt juist van het leven genieten. En door een slimmigheidje weet hij zijn kleinzoon dan ook over te halen om hem naar Florida te rijden. Het waarom wordt al snel duidelijk waarom.

Als ze vervolgens twee knappe meisjes tegenkomen, vertelt opa dat hij een professor is en Jason een fotograaf van Time Magazine om een beetje indruk te maken.

Daarna gaan ze allemaal hun eigen weg, maar opa Dick wil achter ze aan naar Daytona Beach in Florida om met Lenore, een van de twee meisje, naar bed te gaan. En waarom ook niet? Het is immers Spring Break.

Dirty Grandpa Nieuwe titels op Netflix week 42 2017 efron de niro
Zac en De Niro op het strand. Bron: Dirty Grandpa/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Gedurende de rest van de reis wordt er een hoop gedronken, versierd, naakt gelopen, gevochten in barren, flauwe grappen gemaakt en nog meer gedronken. En natuurlijk groeien de twee naar elkaar toe en leren ze iets van elkaar, want: Hollywood.

Dirty Grandpa is geen hoogstaande cinema, zeker niet. Maar elke dag Les yeux sans visage (Franju, 1960) of Rashōmon (Kurosawa, 1950) kijken, alhoewel allebei fantastische films, is ook niet leuk. Juist de afwisseling tussen serieuze en dwaze films maakt cinema juist zo iets fijns en moois.

En in Dirty Grandpa zitten toch een aantal zeer geslaagde grappen. Dus als je van dit soort college humor films houdt, kan je hem gerust opzetten op Netflix. De trailer van Dirty Grandpa vind je hieronder.

Designated Survivor seizoen 2, aflevering 4

Misschien zit je allang weer in het tweede seizoen van Designated Survivor, maar het kan ook zijn dat het je helemaal ontgaan is dat het tweede seizoen in volle gang is. En dat zou heel zonde zijn, want Designated Survivor is een toffe en spannende serie op Netflix die je aan je beeldscherm gekluisterd houdt.

Sinds afgelopen donderdag staat aflevering 4 van het tweede seizoen op Netflix, dus ga snel kijken hoe het president Kirkman vergaat.

Mocht je überhaupt nog nooit van de serie gehoord hebben, kun je in onze recensie van Designated Survivor  even lezen waar het precies allemaal over gaat.

Designated Survivor seizoen 2 Suckers Netflix aanbod tips
Kiefer en z’n gang. Bron: Designated Survivor/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Zoolander 2

Naast het net behandelde Dirty Grandpa heeft Netflix deze week nog een leuke/flauwe komedie in de aanbieding en dat is Zoolander 2! Wij waren en zijn fan van het eerste deel van Zoolander, waarover we toentertijd o.a. schreven:

Maar ondanks deze lagen is Zoolander vooral een komedie waar je continu heel hard om moet lachen met een aantal memorabele en bizarre karakters die je je jaren later nog steeds goed voor de geest kan halen. Het is een intelligent gemaakte komedie van het soort dat je vandaag de dag niet meer ziet. De film is dan ook, geheel terecht, uitgegroeid tot een cultklassieker, een droge en absurde komedieklassieker […]

Dit eerste deel staat op dit moment jammer genoeg niet meer op Netflix, maar we kunnen sinds deze week dus wel kijken naar Zoolander 2.

zoolander 2 netflix tips stiller wilson cruz
Hansel, Derek en Valentina. Bron: Zoolander 2/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

In het eerste deel kregen we het verhaal van het belachelijk goed uitziende topmodel Derek Zoolander (Ben Stiller) te zien. Hij domineerde het wereldje, totdat een ander belachelijk goed uitziend model ten tonele kwam, namelijk Hansel (Owen Wilson). En alsof dat nog niet genoeg was, raakte Zoolander verzeild in een strijd tegen een geniale, ietwat kwaadaardige, topontwerper Mugatu (een geniale Will Ferrell).

In Zoolander 2 zijn we jaren verder en is Zoolander niet meer het succesnummer dat hij altijd geweest was. Net als Hansel. Op een dag worden ze door Interpol gevraagd om mee te werken in een onderzoek naar de moord op mannen met een typische Zoolander-look. En voor de heren het weten, belanden ze weer in een knotsgek avontuur waar natuurlijk ook Mugatu om de hoek komt kijken.

zoolander 2 netflix tips ferrell mugatu
Mugatu (Will Ferrell) & assistent Todd (Nathan Lee Graham). Bron: Zoolander 2/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Zoolander 2 kreeg om eerlijk te zijn niet de beste kritieken, sterker nog, het sleepte 8 nominaties voor de beruchte Raspberry Awards in de wacht. Verwacht dus geen hoogstaande film die een plek gaat veroveren in de top 100 beste films allertijden, maar dat hoeft ook helemaal niet.

Ga gewoon lekker kijken en vermaak je met een film vol knotsgekke personages en heerlijke sneren naar de huidige pop- en beeldcultuur, want net als in de eerste Zoolander, zit ook het tweede deel vol met cameo’s en celebrities die de spot met zichzelf drijven. En onze held Benedict Cumberbatch heeft ook een rolletje.

Zo kom je die herfstavonden zeker door!

Nieuwe titels op Netflix week 42 2017

Dit waren onze tips. Het lijstje met nieuwe titels op Netflix om uit te kiezen was niet heel spectaculair, zoals je kan zien in de tabel hieronder, maar we hebben ons best weer gedaan. Lees ook zeker even ons overzicht van vorige week, want toen hadden we wel meer tips dan nu.

Het hele aanbod aan films en series op Netflix vind je op onze pagina Netflix aanbod Nederland en alle films en series die snel op Netflix komen op de Binnenkort op Netflix pagina. Koekeloer er maar eventjes op als je toch niks te doen hebt.

Schrijf je ook zeker even in voor onze nieuwsbrief hieronder en like onze Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van ALLES.

Een goed, nat en winderig weekend iedereen.


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Crazy Ex-Girlfriend (2 seizoenen 2 afleveringen seizoen 3) Komedie, Musical 2017 7.7 21/10/2017
2 Dirty Grandpa Komedie 2016 6.0 21/10/2017
3 The Good Place (1 seizoen + 5 aflevering seizoen 2) Komedie, Drama 2017 7.8 20/10/2017
4 Chelsea (1 seizoen + 24 afleveringen seizoen 2) Talkshow 2017 7.0 20/10/2017
5 Arrow (5 seizoenen + 1 afleveringen seizoen 6) Actie, Avontuur 2017 7.9 20/10/2017
6 Haters Back Off (2 seizoenen) Komedie 2017 6.2 20/10/2017
7 The Guardian Brothers Animatie, Familiefilm 2016 5.4 20/10/2017
8 Helix (2 seizoenen) Sci-Fi, Thriller 2014 6.9 20/10/2017
9 One of Us Documentaire 2017 8.0 20/10/2017
10 Wheelman Actie, Thriller 2017 6.7 20/10/2017
Titel Genre Jaar iMDB