Modern Family seizoen 8 netflix nederland tips Nieuwe titels op Netflix week 43 2017

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 44, 2017)

Hallo beste Netflix-vrienden! Fijn dat jullie er zijn. Het was ons het weekje weer wel, want het was behoorlijk onrustig in Netflix-land nietwaar? Er werd bekend gemaakt dat er geen zevende seizoen van House of Cards zou komen, Kevin Spacey werd beticht van onwenselijke seksuele handelingen en toen werden ook nog eens de opnames van seizoen 6 stilgelegd. En nu zijn alle contacten opeens verbroken tussen de ster en Netflix. Gelukkig zijn er ook positieve zaken te melden, want er staat gewoon weer een nieuw overzicht met de nieuwe Netflix-titels voor je klaar. Lees je me?

Modern Family seizoen 8

We trappen af met -in onze ogen- het beste nieuws van de week: de toevoeging van Modern Family seizoen 8. Netflix is mondjesmaat de seizoenen van een van de populairste sitcoms van het moment aan het toevoegen en sinds deze week kunnen we dus weer genieten van nieuwe afleveringen uit het achtste seizoen.

De families die centraal staan, de Pritchett-Tuckers, Dunphy’s en Pritchett-Delgado’s, zijn nog steeds knotsgek als in de vorige seizoenen. De kinderen zetten intussen bijna allemaal hun voetstappen in het volwassen leven.

Alex is afgestudeerd en zoekt haar eigen weg na het universitaire leven. Hailey verdient haar centen met promotiewerk, Luke en Manny studeren af en krijgen onderling daar nog wat problemen mee en Lily is intussen een jonge dame die haar vaders moeiteloos om de vingers weet te winden.

Modern Family seizoen 8 heeft het vertrouwde karakter dat we ook in eerdere seizoen zagen. De hoofdpersonages hebben allemaal hun eigenaardigheden en dat zorgt ervoor dat er altijd iets te lachen valt.

Modern Family seizoen 8 netflix nederland tips de hele familie aan tafel
De hele familie bij elkaar. Bron: Modern Family/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Seizoen 9 van Modern Family wordt op dit momen trouwens uitgezonden op de Amerikaanse televisie, dus voordat dit negende seizoen op Netflix Nederland komt, zijn we al een hele tijd verder. Als we meer weten, lees je het uiteraard op onze Binnenkort op Netflix pagina.

Is het je als Modern Family-kijker trouwens al opgevallen dat er door de seizoenen heen behoorlijk wat Nederlandse referenties te vinden zijn? Nee? Lees dan zeker dit artikel even terug!

https://www.youtube.com/watch?v=LSwtePu_7gQ

The Big Family Cooking Showdown seizoen 1

We blijven even bij gezellige families, maar we gaan hiervoor wel verder naar het Verenigd Koninkrijk, waar een nieuwe Netflix Original voor je klaarstaat. Het gaat om The Big Family Cooking Showdown en je gaat zien hoe Britse families met elkaar samen moeten werken om binnen de tijd een lekker gerecht op tafel te zetten.

De serie gaat op zoek naar de beste thuiskoks van het land en het concept doet eigenlijk heel erg denken aan Heel Holland Bakt (The Great British Bakeoff) maar dan met koken i.p.v. bakken. Juryleden Giorgio en Rosemary beoordelen uiteindelijk of het ook allemaal een beetje te hachelen is.

Big Family Cooking Showdown seizoen 1 Netflix
De jury en presentatoren. Bron: The Big Family Cooking Showdown/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

De serie is een allerfijnste productie geworden. Het is lekker kneuterig en je kunt er heerlijk naar kijken voor je ontspanning. Het is ook leuk om te zien hoe familieleden met elkaar samenwerken om dat ene befaamde familierecept tot in de perfectie uit te voeren. Waarbij oma’s hun kleinkinderen nog wel eens op hun donder geven als het niet goed uitgevoerd wordt!

En wat is er tot slot nou leuker dan kijken naar eten en de bereiding ervan? Ja, het opeten zelf uiteraard, maar Netflix is nog niet aangesloten op Thuisbezorgd.nl. Misschien een idee….

Hoe dan ook, ga gewoon lekker zitten voor The Big Family Cooking Showdown op Netflix, maar blame ons niet voor je vreetbui tijdens het kijken of achteraf.

Capote

Dan door naar een film met een serieuze toon, maar wel eentje die de alweer 3,5 jaar geleden overleden hoofdrolspeler Philip Seymour Hoffman een Oscar opleverde voor Beste Acteur. Het gaat om de film Capote, die vanaf deze week op Netflix te zien is.

Hoffman speelt hierin de rol van schrijver Truman Capote die naar Kansas afreist om de moord op een gezin te onderzoeken en erover te schrijven. Dit onderzoek en de gesprekken die Capote in Kansas voert, vormen de basis voor het boek In Cold Blood

Capote Netflix Nederland tips
Hoffman, met handje. Bron: Capote/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Capote komt ook in contact met de vermeende daders en bouwt met hen, waarvan een op Death Row zit, een bijzondere band op. Hij ervaart op een bepaald punt zelfs compassie voor de moordenaar en dat levert nogal verwarrende gevoelens op. Zeker ook gezien de omstandigheden van de zaak en het doel van Capote om hierover te schrijven.

Het legt Truman Capote echter geen windeieren, want In Cold Blood zou uitgroeien tot een meesterwerk binnen het non-fictie genre. Bekijk de trailer van de film hieronder maar eens van deze goed in elkaar stekende misdaad biografie met een excellerende Philip Seymour Hoffman.

De Will Smith-collectie

We sluiten dit overzicht met goed nieuws voor de doorgewinterde Will Smith-fans (we weten waar jullie wonen) want Netflix heeft een rits van zijn films (weer) online gezet. Ze hebben blijkbaar flink ingekocht bij de heer Smith, want je kunt sinds deze week op Netflix genieten van Bad Boys 1 en 2, Hancock, Hitch, Seven Pounds, Men in Black 1 en 2 en The Pursuit of Happyness. 

Aan Will Smith dus geen gebrek! En zo te zien aan de foto hieronder, doet ook hij mee aan movember: het laten staan van je snor in november om aandacht te vragen voor prostaat- en teelbalkanker. Een hele goede zaak, wat ons betreft.

Will Smith Netflix Nederland films snor movember
Will Smith met snor.

Nieuwe titels op Netflix week 43 2017

Dit was het weer jongens en meisjes, ons nieuwe titels op Netflix week 43 2017 artikel. We hebben weer getracht om een selectie te maken uit alle nieuwe titels op Netflix. Alle nieuwe films en series op de streamingsdienst, kan je in een oogopslag zien in de tabel onderaan dit meeslepende artikel.

Het hele Netflix aanbod en alle titels die binnenkort op Netflix komen, vind je uiteraard nog steeds op onze pagina’s waar we net naar linken in het begin van deze zin.

Graag willen we je ook nog even wijzen op ons artikel nieuwe titels Netflix in november 2017, waarin we, nou ja, de titel verklapt het eigenlijk al een beetje. We zetten hier alle films en series op een rijtje die deze maand op Netflix komen.

Als laatste vragen we je natuurlijk weer of je onze Facebookpagina wilt liken. En of je je hieronder in wilt schrijven voor onze nieuwsbrief die we vaak op zondag of maandag versturen met al onze artikelen van de afgelopen week.

Een fijn weekend y’all.wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Crazy Ex-Girlfriend (2 seizoenen 4 afleveringen seizoen 3) Komedie, Musical 2017 7.7 04/11/2017
2 The Mind of a Chef (5 seizoenen) Documentaire 2017 8.1 04/11/2017
3 Paul Blart: Mall Cop Actie, Komedie 2009 5.2 04/11/2017
4 Williams Documentaire, Sport 2017 7.8 04/11/2017
5 Chelsea (1 seizoen + 26 afleveringen seizoen 2) Talkshow 2017 7.0 03/11/2017
6 The Good Place (1 seizoen + 7 afleveringen seizoen 2) Komedie, Drama 2017 7.8 03/11/2017
7 The Big Family Cooking Showdown (1 seizoen) Reality 2017 - 03/11/2017
8 6 Days Actie, Drama 2017 6.1 03/11/2017
9 Alias Grace (seizoen 1) Biografie, Misdaad 2017 8.2 03/11/2017
10 Arrow (5 seizoenen + 4 afleveringen seizoen 6) Actie, Avontuur 2017 7.9 03/11/2017
Titel Genre Jaar iMDB