Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 45, 2017)

Yo, we hebben weer alle nieuwe titels op Netflix voor je in een tabel gezet (zie onderaan de pagina). Ook hebben we een paar titels besproken, omdat dit de beste titels zijn, volgens ons dan. Uiteraard kan je ook het hele Netflix Aanbod hier bekijken of onze Binnenkort op Netflix pagina met alle titels die snel op Netflix komen. Maar voor nu: de beste titels van de afgelopen week. Lees je mee?

Nobel (seizoen 1)

De serie Nobel is nieuw op Netflix en wij vinden het een erg goede toevoeging aan het al erg grote Netflix aanbod. Het is ook een relatief onbekende serie uit Scandinavië en dus leuk om even te bespreken.

Nobel, een Noorse serie, begint als militair luitenant Erling Risser (Aksel Hennie) terugkeert van een gevaarlijke en vrij traumatische vredesmissie in Afghanistan.

Hij denkt even rustig bij te kunnen komen in zijn thuisland, maar dan krijgt hij al erg snel de opdracht om een man te vermoorden. Potver, zal je net zien. Maar van wie is deze opdracht? En waarom vragen ze het precies aan hem?

Nieuwe titels op Netflix week 45 2017 Nobel
Erling Risser voor de spiegel, kijkend naar z’n medailles. Bron: Nobel/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

De serie draait om hoe ver je gaat voor vrede. Het is natuurlijk ook een beetje gek dat je oorlog voert om vrede te bereiken. Daarnaast laat Nobel zien dat militairen ook gewoon mensen zijn met een dagelijks leven, hoe cliché dit ook klinkt. Voeg daar nog een scheut politieke spelletjes aan toe en je krijgt een idee van Nobel op Netflix.

Het eerste seizoen van Nobel bestaat uit acht afleveringen van ieder 45 minuten en zijn leuk en spannend om te kijken, voor liefhebbers van Homeland, op een fijne zaterdagavond met een bord dampende Noorse Klippfisk.

https://vimeo.com/217085085

The Sinner (seizoen 1)

Deze zomer kwam er in de VS een nieuwe spannende serie op de buis en Netflix was er als de kippen bij om het binnen te halen. En zie daar het resultaat want sinds deze week kun je The Sinner op je to-watch lijst zetten.

The Sinner op Netflix is een spannende psychologische thriller waarin een jonge vrouw, gespeeld door Jessica Biel, zomaar uit het niets een man neersteekt op het strand. Deze scene veroorzaakte nogal wat losse tongen, want het is allemaal erg expliciet in beeld gebracht.

Het verhaal concentreert zich daarna natuurlijk niet wie de moord heeft gepleegd, maar waarom het is gepleegd. Heeft het te maken met de achtergrond van de vrouw? Kende ze die man wellicht? Was ze weggevaagd in een hallucinaire toestand?

Samen met een detective die op de zaak zit, ga je antwoorden proberen te vinden in deze bizarre case, want de vrouw zelf kan vreemd genoeg je het antwoord niet geven.

The Sinner is een donkere en erg spannende serie die je direct vanaf het begin in z’n eigen universum zuigt om je niet meer los te laten.

Dus laat je speelgoed staan, schuif gezellig aan, zet de cola koud en pak wat popcorn, want The Sinner is bingewatch-materiaal. Check onderstaande trailer maar om alvast in de stemming te komen!

Buurman & Buurman (4 seizoenen)

Wij vinden de animatieserie Buurman & Buurman, origineel een Tsjechische serie, altijd leuk. Vroeger keken we het altijd als het op de VPRO werd uitgezonden, maar dat is nu volgens ons niet meer.

Gelukkig kunnen we vandaag de dag op Netflix van de klunzige avonturen genieten van deze twee mutsjes dragende buurmannen. Elke episode klussen, (ver)bouwen en maken ze weer iets in hun poppenhuisjes. Maar eigenlijk gaat er altijd wel iets mis.

Toch wel handig dat ze geen vrouwen hebben, anders zou John Williams elke week op de stoep staan met zijn programma Help, mijn man is Klusser! En dan schiet het klussen ook niet echt op.

Nieuwe titels op Netflix week 45 2017 buurman buurman tips help mijn man is klusser
Onder de roet. Bron: Buurman & Buurman/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Ondanks dat er altijd wel iets fout gaat bij ze, gaan ze nooit bij de pakken neerzitten. En dus vinden ze altijd wel een oplossing voor hun problemen, waarna ze vol tevredenheid “A je to!” schreeuwen, Tsjechisch voor ‘En dat is het!’.

Er stonden al wat afleveringen op Netflix, maar daar zijn deze week weer een heleboel extra bijgekomen. Jeugdsentiment smaakte nog nooit zo goed. Leuk voor jong en oud.

Nieuwe titels op Netflix week 45 2017

Er kwamen niet superveel nieuwe titels op Netflix. Toch hebben we, zoals we elke week proberen, er een aantal uitgevist die de moeite waard zijn. Hopelijk heb je weer wat nieuwe dingen aan je lijstje kunnen toevoegen.

Je zou ons trouwens een groot plezier doen als je onze Facebookpagina een like geeft en je hieronder inschrijft voor de op zondag of maandag verzonden nieuwsbrief.


wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Crazy Ex-Girlfriend (2 seizoenen 5 afleveringen seizoen 3) Komedie, Musical 2017 7.7 11/11/2017
2 Glitter Force Doki Doki (2 seizoenen) Anime, Avontuur 2017 - 11/11/2017
3 Blazing Transfer Students (1 seizoen) Actie 2017 - 11/11/2017
4 LEGO Marvel Super Heroes: Avengers Reassambled Animatie, Short 2015 6.5 11/11/2017
5 Bon Cop Bad Cop 2 Actie, Komedie 2017 6.8 11/11/2017
6 Arrow (5 seizoenen + 5 afleveringen seizoen 6) Actie, Avontuur 2017 7.9 10/11/2017
7 Chelsea (1 seizoen + 27 afleveringen seizoen 2) Talkshow 2017 7.0 10/11/2017
8 Buurman & Buurman (4 seizoenen) Animatie, Komedie 1976 8.7 10/11/2017
9 Rolling Papers Documentaire, Komedie 2015 6.1 10/11/2017
10 Lady Dynamite (2 seizoenen) Komedie 2017 7.6 10/11/2017
Titel Genre Jaar iMDB