Inglourious Basterds Nieuwe titels op Netflix week 48 2017

Nieuwe titels op Netflix en onze tips! (week 48, 2017)

Het is alweer december, de laatste maand van het jaar. Sinterklaas is druk bezig met het rondbrengen van zijn pakjes en hij heeft ook wat nieuwe titels in de digitale Netflix-schoentjes gestopt. En het moet gezegd: die ouwe Sint heeft toch weer een aantal pareltjes afgeleverd. Als je benieuwd bent welke dit zijn, lees je natuurlijk snel verder. Als je niet benieuwd bent, weet je waar de figuurlijke deur is 😉 Oh, en jullie wisten ook al dat Friends op Netflix Nederland komt toch? Hoe dan ook, daar gaan we.

Inglourious Basterds

Vind je het ook tijd dat er een passende wraakactie komt op Hitler en zijn partijgenoten? Dan moet je Inglourious Basterds beslist gaan bekijken om te zien hoe de Amerikaanse luitenant Aldo Raine met zijn Joodse mannen op Nazi-jacht gaan.

Raine, gespeeld door Brad Pitt, is een nogal markante man uit het zuiden van de VS en heeft zijn zinnen gezet op o.a. de nóg markantere Hans Landa (gespeeld door de hier alom geprezen Christoph Waltz). Samen proberen ze verder een aantal andere belangrijke nazi-kopstukken uit te schakelen tijdens een filmpremière.

Inglourious Basterds is een heerlijke, onconventionele, satirische wraakfilm die een glimlach op je gezicht achterlaat! En ook typisch Tarantino met z’n geweld en martelscenes, snedige dialogen en postmoderne verwijzingen naar o.a. Hitchcock. En de openingsscène behoort toch wel tot een van onze favoriete filmopeningen ooit.

Bekijk hieronder de trailer van Inglourious Basterds die vanaf deze week dus te zien is op Netflix. Of klikt direct hier om de film direct in Netflix te openen.

DARK (seizoen 1)

DARK is de eerste Netflix Original uit Duitsland en het blijkt direct een schot in de roos te zijn. Het is een zeer spannende en mysterieuze serie die fans van bijvoorbeeld Netflix Originals als The Sinner of zelfs Stranger Things en Sense8 zal gaan aanspreken.

De serie DARK op Netflix speelt zich af in het Duitsland van 2019. Als er twee tieners vrij vlot achter elkaar verdwijnen uit het rustige dorpje Winden, zijn de rapen natuurlijk direct vrij gaar en is het dorp in rep en roer. En dat het dorpje zelf ook een nogal eigenaardige, mysterieuze en tragische geschiedenis heeft, voegt daar nog een scheut spanning aan toe.

Uiteraard hebben de vermissingen een grote invloed op de gehele gemeenschap en op vier families in het bijzonder. En in tien afleveringen van elk een uur, komen we steeds meer te weten over de vermissingen, bizarre bovennatuurlijke gebeurtenissen en het verleden van de mensen het het dorp.

DARK is een serie over het onvermogen, en het belang, van een gemeenschap om het verleden op een juiste manier af te sluiten. Check hieronder de trailer van deze Duitse Netflix Original.

Rain Man

Rain Man stamt uit het jaar 1988 en heeft intussen een zeer behoorlijke status als filmklassieker. De film, met Tom Cruise en Dustin Hoffman in de hoofdrollen, gaat over twee broers die niets van elkaars bestaan afwisten en op een goede dag uiteraard bij elkaar komen.

Aanleiding hiertoe was het overlijden van hun vader en de verdeling van de erfenis. Althans, de erfenis is naar Raymond (Hoffman) gegaan en toen Charlie (Cruise) daarachter kwam, zijn ze op elkaars pad gekomen.

Raymond blijkt alles behalve een doorsnee man te zijn; hij heeft autisme en heeft weinig vaardigheden als het op sociale omgangsvormen komt, maar hij heeft uitermate bijzondere eigenschappen met zijn fotografisch geheugen en inzicht in de wiskunde. Stapje voor stapje ontstaat er een hele bijzondere band tussen de twee broers.

Rain Man werd een flink succes en wist behoorlijk wat prijzen in de wacht te slepen. De belangrijkste die het won was de Oscar voor Beste Acteur voor Dustin Hoffman en dat lijkt ons, gezien alle moeite die Hoffman heeft gestoken in de research en het uiteindelijke resultaat, een verdiende prijs. Zijn jullie het daar mee eens? Laat het zeker even weten op onze Facebookpagina!

Family Guy seizoen 15

De Sint houdt van platte humor, want deze week is het 15e seizoen van Seth McFarlane’s Family Guy op Netflix toegevoegd. De leden van de all American family Griffin belanden in Family Guy seizoen 15 weer in de droogste en vreemdste situaties, met absurde twists en zelfbewuste grappen zoals je van McFarlane gewend bent.

Natuurlijk kan Family Guy het niet nalaten om de draak te steken met moderne (maatschappelijke) trends. Zo zien we Uber en Tinder voorbij komen en maakt moeder Lois zich druk om een vaccinatieprogramma voor kinderen. Intussen krijgt vader Peter een fittie met de Kerstman, blijft dochter Meg de sul van de school en is zoon Chris nog steeds niet voorzien van een geweldig stel hersenen.

Tel daarbij op dat baby Stewie en hond Brian weer een ouderwets goed duo vormen en je hebt gewoon weer een fijn seizoen Family Guy voor de boeg!

family guy seizoen 15 Netflix Nederland aanbod

Nieuwe titels op Netflix week 48 2017

Dit was weer ons nieuwe titels op Netflix week 48 2017 overzichtje waarin we alle nieuwe titels in het Netflix aanbod op een rijtje hebben gezet. Hierboven stonden onze tips, de rest staat hieronder in de tabel. Er kwamen een hoop nieuwe dingen bij, dus vergeet niet op rechtsonder de tabel op de volgende tabbladen te klikken om alles te zien.

Wil je weten wanneer bepaalde titels in de toekomst op Netflix komen? Check dan de Binnenkort op Netflix pagina. Like ook zeker de Facebookpagina (bijna 12.000 likes!, daar zijn we trots op).

Een fijn weekend iedereen!

wdt_ID Titel Genre Jaar iMDB Datum toevoeging
1 Temple Horror 2017 - 02/12/2017
2 Jab Harry Met Sejal Komedie, Romantiek 2017 5.6 02/12/2017
3 Forbidden Games: The Justin Fashanu Story Documentaire, Sport 2017 6.6 01/12/2017
4 Diana: In Her Own Words Documentaire, Biografie 2017 7.8 01/12/2017
5 Breaking The Cycle Documentaire 2017 8.0 01/12/2017
6 Braveheart Drama, Historie 1995 8.4 01/12/2017
7 The Legend of 420 Documentaire, Komedie 2017 8.2 01/12/2017
8 Much Ado About Nothing Komedie 1993 7.4 01/12/2017
9 The Worthy Sci-Fi, Thriller 2016 6.3 01/12/2017
10 For a Few Dollars More Actie 1965 8.3 01/12/2017
Titel Genre Jaar iMDB