Nieuws over het zevende seizoen van The Flash datum 2021

Nieuws over het zevende seizoen van The Flash

Ben je fan van de televisie The Flash? Dan hebben we goed nieuws. Want er is eindelijk bekendgemaakt vanaf wanneer we op Netflix naar het zevende seizoen van The Flash kunnen kijken.

Datum van het zevende seizoen van The Flash

We moeten nog heel eventjes wachten, maar de verwachting is dat we vanaf 25 februari 2020 op Netflix naar het zevende seizoen van The Flash kunnen kijken. Twee dagen eerder is de eerste aflevering al te zien op de Amerikaanse televisie.

Deze datum zou nog kunnen veranderen, maar aangezien het zesde seizoen steeds twee dagen na de Amerikaanse uitzending op Netflix kwam, kunnen we daar nu ook wel vanuit gaan. Voor het gemak.

Corona gooide roet in het eten

Het eigenlijke plan van omroep CW Television Network was om seizoen 7 al in het najaar van 2020 uit te zenden, maar zoals jullie waarschijnlijk wel weten, kwam Covid-19 om te hoek kijken. En dus werd het maakproces dermate vertraagd dat we nu pas in het nieuwe jaar naar de nieuwste afleveringen kunnen kijken.

The Flash in zijn rode pak van leer. Bron: The Flash / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar er is dus licht aan het eind van tunnel. Begin volgend jaar zien we hoe het wetenschapper Barry Allen (Grant Gustin) afgaat met zijn inmiddels bekende, en door een ongeluk, verkregen superkracht, namelijk een ontzettende snelheid.

Wat we verder weten, is dat het nieuwe seizoen er weer groots en spetterend uit zal zien en dat er naast actie, waarschijnlijk ook nog genoeg te lachten valt. Het is deze combinatie die van The Flash een populaire CW-serie maken.

Mocht er onverhoopt weer wat veranderen qua releasedatum, na het bizarre 2020 kijken we namelijk nergens meer van op, dan lees je dan op onze site, op Facebook, op Instagram of in onze nieuwsbrief. Dus volg ons via deze kanalen en je weet altijd als eerste wat er speelt in Netflix-land.