sigaret-Lucifer-seizoen-6-wanneer-when

Nieuws over Lucifer (seizoen 6)

Lucifer (seizoen 6): zal het zesde seizoen er dan toch komen? Langzaamaan vallen er puzzelstukjes op hun plek. De gehele puzzel is nog niet gelegd, maar het lijkt er steeds meer op dat hij toch af komt.

Volkswoede op social media

Lucifer is een geval apart. De serie werd eerst uitgezonden op FOX en na drie seizoenen was de serie klaar. Maar de fans waren boos. Ze wilden meer Lucifer. En dus werden er petities gestart en werd de hashtag #savelucifer op social media in het leven geroepen.

En met succes, want op 8 mei 2019 kwam het vierde seizoen op Netflix. En passant werd ook nog duidelijk dat er ook nog een vijfde seizoen van de populaire serie zou komen. Maar dat zou dan echt het laatste seizoen worden.

Lucifer (seizoen 6)

Maar Lucifer zou Lucifer niet zijn als er niet onduidelijkheid zou bestaan of dit dan toch ECHT het einde van de serie zou zijn.

Want af en toe horen we kleine dingetjes die zouden kunnen betekenen dat er ook nog eens een Lucifer (seizoen 6) zal komen. En seizoen 5 staat nog niet eens op Netflix!

Zo is namelijk duidelijk geworden dat hoofdrolspeler Tom Ellis, die het personage Lucifer Morningstar speelt, een nieuwe deal heeft afgesloten om dit karakter ook in een potentieel zesde seizoen te mogen spelen.

En ook de makers van de serie, Ildy Modrovich en Joe Henderson, zijn in onderhandeling met Netflix en Warner Bros. Television om Lucifer (seizoen 6) te mogen maken. Spannend.

Vorige seizoenen

In het vierde seizoen, dat sinds vorig jaar dus op Netflix staat, zagen we dat Lucifer te maken kreeg met een priester en dat zijn eerste vriendinnetje Eve (Inbar Lavi) terugkwam.

We zijn benieuwd waar het vijfde seizoen over zal gaan. We verwachten dat dit nieuwe seizoen voor de zomer nog op Netflix komt.

Maar goed, we hadden het over een potentieel zesde seizoen en of dat gemaakt gaat worden en het lijkt er toch steeds meer op. Als we meer weten, lees je het natuurlijk in onze nieuwsbrief en op Facebook en Instagram.

Lucifer (seizoen 6) wanneer

Update

Een korte update met betrekking tot het zesde seizoen van Lucifer: de spreekwoordelijke vliegensvlugge kogel is nu dan ook echt door de kerk. Op 23 juni 2020 maakten de makers bekend dat Lucifer (seizoen 6) er dan echt gaat komen.

Als je wil weten wanneer dit seizoen op Netflix komt, dan willen we je aanraden onze Instagram, Facebook en de nieuwsbrief in de gaten te houden.