Nieuws over The Sinner seizoen 4

The Sinner seizoen 4: het einde is in zicht

Er is goed nieuws en slecht nieuws over The Sinner seizoen 4. Het goede nieuws is dat het vierde seizoen inmiddels op de Amerikaanse tv wordt uitgezonden. Het slechte nieuws is dat dit het laatste seizoen zal zijn.

Einde van The Sinner

Dit laatste – dat er na vier seizoenen een einde komt aan de populaire en spannende serie The Sinner – heeft tv-station USA NETWORK bekendgemaakt.

Het vierde seizoen van The Sinner wordt op dit moment uitgezonden op de Amerikaanse televisie. De allerlaatste aflevering komt op 1 december op de televisie.

Wanneer The Sinner seizoen 4 op Netflix komt, is nog niet bekend. Wij gokken dat het nog wel een aantal maanden kan duren. Als we meer weten, lees je het op onze website, in de nieuwsbrief en op Facebook en Instagram.

Harry (r) – met 1 handschoen aan – kijkt het gat in, samen met een vrouw. Bron: The Sinner / Netflix

Waar gaat The Sinner over?

Elk seizoen staat een nieuwe moord centraal en moet detective Harry Ambrose (Bill Pullman) het maar zien op te lossen. De ene moord is nog gruwelijker dan de ander.  

Wat de serie boven het maaiveld uit doet laat stijgen, is het gegeven dat je altijd direct weet wie de moord gepleegd heeft. Het draait er in The Sinner juist om waarom de moord gepleegd is. Aan Harry Ambrose om dat uit te zoeken.

Zo vermoordde in het eerste seizoen de moeder Cora Tannetti (Jessica Biel) vanuit het iets iemand op het strand. Terwijl het in het tweede seizoen draaide om een 11-jarig jongetje uit New York dat zijn ouders vermoordt.

The Sinner seizoen 4: het plot

Inmiddels zijn we dus aangekomen bij The Sinner seizoen 4. Harry Ambrose denkt even van een lekkere vakantie te kunnen genieten met zijn liefje Sonya (Jessica Hecht). Ze reizen hiervoor naar Hanover Island, een idylisch eilandje ten noorden van Maine. Hij is inmiddels gepensioneerd.

Maar uiteraard pakt dit iets anders uit. Want door een tragisch ongeval moet hij toch weer aan het werk. De jonge vrouw Percy Muldoon, een dochter van een bekende vissersfamilie op het eiland, komt namelijk om het leven.

Fijne serie

Het is jammer dat The Sinner dus tot een einde komt. Wij vonden het altijd een spannende rit vol mysterie en een sterk plot. Daarnaast was het personage van Harry Ambrose goed uitgewerkt met al zijn goede en slechte eigenschappen.

En hoewel elk seizoen apart van elkaar te kijken is, vinden we het sterk dat Ambose – door gebeurtenissen en opgelopen trauma’s uit andere seizoenen – beïnvloed wordt in zijn doen en laten.