Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Once Upon a Time (seizoen 7) binnenkort toch op Netflix!

Er was even sprake dat alleen Ziggo er met de eer vandoor zou gaan om Once Upon a Time (seizoen 7) uit te mogen zenden, maar gelukkig bleek dit vals alarm. Want Netflix heeft aangekondigd dat ze op het nippertje toch de licentierechten hebben weten te bemachtigen van deze populaire serie. 

Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix

Dat Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix zou verschijnen, leek vorig jaar een uitgemaakte zaak. Maar toch kregen we het een tijdje Spaans benauwd, omdat er maar geen nieuws kwam wanneer het zevende seizoen op de streamingsdienst zou verschijnen.

Toen er ook nog eens geluiden kwamen uit de Ziggo-hoek, dat zij de uitzendrechten hadden bemachtigd, was er helemaal paniek. Dit bleek wel te kloppen, want dit seizoen is al sinds het begin van deze maand op Ziggo te bekijken, maar gelukkig kunnen Netflix-liefhebbers binnenkort ook naar dit zevende seizoen van Once Upon a Time gaan kijken.

Op 1 september zal namelijk Once Upon a Time seizoen 7 op Netflix verschijnen. Zijn jullie daar een beetje blij mee? Laat het ons weten via Facebook, dat vinden wij altijd erg leuk om te horen. Dit zal trouwens het laatste seizoen zijn van deze serie.

Plot van het zevende seizoen

Het idee was eigenlijk om er na zes seizoenen mee te stoppen. De makers hadden naar een einde geschreven en vonden het wel genoeg. Maar niet iedereen was het hiermee eens en de fans kwamen in opstand. En dus besloten ze nog een zevende seizoen te maken.

Het verhaal hiervan staat daardoor wel los van de vorige zes seizoenen en er kwamen een hoop nieuwe acteurs en actrices bij. Hoofdrolspelers als Josh Dallas en Ginnifer Goodwin waren bijvoorbeeld niet meer te zien in dit nieuwe seizoen.

Wat we weten van het zevende seizoen, is dat het zich vijftien jaar na het einde van seizoen 6 afspeelt. Dit geeft de schrijvers dus de ruimte om nieuwe verhaallijnen en personages te introduceren.

Zo vertrekt Henry Mills bijvoorbeeld jaren na de Final Battle uit Storybroke om zijn eigen verhaal te zoeken. Hij komt terecht in het land New Enchanted Forest of New Fairy Tale en belandt daar uiteraard weer in een klucht tussen bepaalde sprookjesfiguren.