Op deze datum kan je naar Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Op deze datum kan je naar Bridgerton seizoen 2 kijken op Netflix

Goed nieuws voor alle romantiek-liefhebbers: Bridgerton seizoen 2 komt snel op Netflix! Hier lees je alles over het tweede seizoen van deze populaire Netflix Original.

Wanneer komt Bridgerton seizoen 2 op Netflix?

Laten we maar gelijk met het goede nieuws beginnen, namelijk de datum van Bridgerton seizoen 2. Vanaf vrijdag 25 maart 2022 komt het tweede seizoen wereldwijd exclusief op Netflix!

Een simpele rekensom leert ons dat dit nog maar 51 nachtjes slapen is! De teaser van Bridgerton seizoen 2 bekijk je alvast onder deze alinea.

Wat weten we over het tweede seizoen van Bridgerton?

Het nieuwste seizoen van de populaire romantische dramaserie zal een andere hoofdpersoon hebben. Het eerste seizoen ging namelijk vooral om Daphne Bridgerton en haar liefde voor hertog Simon Basset.

Bridgerton seizoen 2 daarentegen krijgt de volledige focus op de broer van Daphne, genaamd Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey). Daarnaast zal zijn liefde voor Edwina Sharma een grote rol spelen.

Daphne en broer Anthony. Bron: Bridgerton / Netflix

Boeken

De serie is gebaseerd op de boeken van ene Julia Quinn. De serie volgt tot nu toe de boeken-serie redelijk goed.

Seizoen 1 was namelijk gebaseerd op ‘The Duke and I‘ en seizoen 2 zal geinspireerd worden door het tweede boek uit de Bridgerton-serie, genaamd ‘The Viscount Who Loved Me‘.

Waar gaat Bridgerton ook alweer over?

Voor de mensen die de serie niet kennen: Bridgerton is een kostuumdrama dat zich afspeelt in de high society van het Engeland van het jaar 1813.

Het was een tijd waarin je als vrouw van goede komaf met een respectabele, welvarende vent moest zien te trouwen.

Het was tevens een serie vol knappe mensen, romantiek, mooie kostuums, verraad, feesten en meer van dit soort goede dingen.

Anthony Bridgerton

Wij kunnen niet wachten op het tweede seizoen van Bridgerton. We zijn benieuwd wat de nieuwe liefde van Anthony Bridgerton zal doen voor de familieverhoudingen.

Op deze datum kan je naar Bridgerton seizoen 2 op Netflix 3
Kate (l) en zusje Edwina Sharma (r). Bron: Bridgerton / Netflix

Kleine spoiler: de intrede van de vrouwen Kate (Simone Ashley) en haar jongere zusje Edwina Sharma (Charithra Chandran) – die eerst in India woonden – zal niet onopgemerkt blijven! Omcirkel 25 maart dus zeker in je agenda.

En goed nieuws voor fans van Daphne en Koningin Charlotte (Golda Rosheuvel): ook zij zullen terugkeren in het tweede seizoen!