Orange is the New Black seizoen 3

Eens in de zoveel tijd krijgen we van Netflix berichten over wanneer ze nieuwe series of nieuwe seizoenen van bepaalde series online gaan plaatsen. En jullie raden het misschien al: het is weer zo ver, want de datum voor Orange is the New Black seizoen 3 is bekendgemaakt. Lees dus snel, of rustig, verder!

Orange is the New Black seizoen 3

De populaire Netflix Original Orange is the New Black gaat over Piper Chapman (Taylor Schilling) die 15 maanden de bak in moet omdat ze haar ex-vriendin en drugssmokkelaarster Alex Vause (Laura Prepon), al jaren geleden, een keer heeft geholpen met het transporteren van geld verdiend door drugshandel. Orange is the New Black speelt zich af in de vrouwengevangenis waar ze heen moet, een plek waar nieuwe onwaarschijnlijke vriendschappen ontstaan, maar waar het ook wel eens bikkelen geblazen is tegen minder leuke mensen uit zowel het verleden als het nu.

Seizoen 1 kwam op 11 juli 2013 op Netflix, seizoen 2 een jaar later op 6 juni 2014 en nu is de datum bekendgemaakt van Orange is the New Black seizoen 3, namelijk 12 juni 2015. Dus ben je een fan van de komedie/misdaadserie, omcirkel (of een ander willekeurig meetkundig figuur) deze datum dan in je agenda. Want het belooft weer een fijn seizoen te worden, maar wel een seizoen met de nodige wijzigingen. Zo werd al bekendgemaakt dat het personage Larry Bloom (gespeeld door Jason Biggs, ja die van American Pie), het vriendje van Piper, niet terug zal keren. Verder krijgt actrice en coryfee Mary Steenbergen (op Netflix te zien in de films The Proposal, In the Electric Mist en Four Christmases) een rol als de moeder van bewaker George ‘Pornstache’ Mendez, die zelf jammer genoeg wat minder te zien zal zijn in Orange is the New Black seizoen 3. Dus 12 juni 2015 allemaal naar seizoen 3 gaan kijken!

 orange is the new black seizoen 3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.