Orange is the New Black seizoen 4 trailer Netflix

Orange is the New Black seizoen 4 trailer

Jaja, nog 5 weekjes wachten en dan kunnen we ons eindelijk gaan wagen aan het vierde seizoen van Orange is the New Black. Om ons alvast lekker te maken, heeft Netflix een nieuwe Orange is the New Black seizoen 4 trailer online geslingerd, dus bekijk die zeker even onderaan dit berichtje.

Ben je nog niet bekend met de serie? Lees dan even verder. In Orange is the New Black is de hoofdpersoon Piper Chapman (Taylor Schilling). Ze moet 15 maanden de vrouwenbak in omdat ze een ex-vriendin/drugssmokkelaarster een keer heeft geholpen met het vervoeren van geld verdiend door drugshandel en dat mag natuurlijk niet.

Orange is the New Black seizoen 4 trailer
Nog even op je tanden bijten tot 17 juni 2016! Bron: Orange is the New Black / Netflix

In de vrouwengevangenis waar ze vanaf dat moment haar tijd moet zien door te komen, komt ze in contact met een heleboel andere markante vrouwelijke crimineeltjes. Deze bonte verzameling aan gedetineerden zorgt ervoor dat het er in ieder geval nooit saai is. In Orange is the New Black seizoen 4 kunnen we weer een hoop mooie verhaallijnen, vriendschappen en nieuwe personages verwachten. Wie houdt zich staande en voor wie is het leven in de bajes te zwaar?

Orange is the New Black seizoen 4 trailer

Bekijk hieronder in ieder geval even de nieuwe Orange is the New Black seizoen 4 trailer om in de stemming te komen voor het nieuwe seizoen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot half juni, want dan heb je 1) het EK-voetval in Frankrijk (zonder Oranje, jammer genoeg) en 2) is het vierde seizoen van Orange is the New Black vanaf 17 juni 2016 in z’n geheel op Netflix te zien (veel Oranje gevangenispakken). Hiermee sluiten we af en hopen we jullie vrijdag weer te zien voor een nieuw Netflix aanbod overzicht met de leukste nieuwe films en series die de afgelopen week aan Netflix zijn toegevoegd! En vergeet ons zeker ook niet te liken op Facebook om altijd op de hoogte te blijven van het laatste Netflix nieuws.

https://www.youtube.com/watch?v=c_pxb3b7Bjo&

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.