Orange is the New Black seizoen 5 trailer

Orange is the New Black seizoen 5 trailer: check hem hier!

Waarschijnlijk heb je hem al gezien. De trailer. Maar misschien ook wel niet. Dus daarom dit korte artikeltje met de Orange is the New Black seizoen 5 trailer, om je alvast een beetje warm te maken. Daar gaan we!

Want het is bijna zover, lieve jongens en meisjes. Over exact vier weken komt het nieuwe seizoen van deze Netflix Original namelijk in het Netflix aanbod. Op 9 juni 2017, om helemaal the facts straight te hebben. Maar dat wisten de echte fans waarschijnlijk al.

Drie maandjes geleden schreven we al een Coming Soon stukje over Orange is the New Black seizoen 5. Hierin beschreven we de serie globaal en wat ons in het vijfde seizoen te wachten stond. Mocht je dat artikel terug willen lezen, dan kan dat door HIER te klikken. Lees het anders even door. Om je geheugen een beetje op te frissen, want het is natuurlijk alweer een jaar geleden dat seizoen 4 op Netflix kwam.

Orange is the New Black seizoen 5 trailer

Maar misschien heb je alle nieuwe afleveringen van Orange is the New Black seizoen 5 al gezien. Hoe dan? Nou, omdat iemand ze dus heeft gelekt. Over deze hack heb je waarschijnlijk al wel iets gelezen. Om een kort verhaal nog iets korter te maken: iemand stal de beelden, wilde losgeld, kreeg dat niet en besloot daarop de episodes te lekker. Lees hier waarom dat sowieso een slecht idee was.

Maar goed. Hopelijk heb jij niet verlaagd tot het kijken en downloaden van illegale torrents. In dat geval: check hier de Orange is the New Black seizoen 5 trailer en laat je alvast lekker maken. Op vrijdag 9 juni 2017 is het eindelijk zover. Dan kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen. Een fijne avond!

PS: ben je benieuwd naar onze Netflix tips van de afgelopen weken? Bekijk dan onze Netflix tips pagina met daarop alle artikelen waarin we elke week de beste nieuwe titels voor je selecteren. Zo heb je altijd iets te kijken! Oh, en het delen van dit berichtje wordt erg op prijs gesteld 😉

https://www.youtube.com/watch?v=1fyD5W3lVcI