wanneer Orange is the New Black seizoen 6 op Netflix

Datum Orange is the New Black seizoen 6 bekendgemaakt!

Het was lange tijd stil rondom Orange is the New Black seizoen 6. Wanneer dit zesde seizoen op Netflix zou komen, werd maar niet bekendgemaakt. Tot nu. 

Plot

Zoals je natuurlijk al lang weet, gaat de serie Orange is the New Black over een vrouwengevangenis in de VS. We volgen verschillende vrouwen met allemaal een eigen persoonlijkheid en verhaal. Deze mix van karakters plus de humor geeft deze serie zijn cachet en zijn de redenen dat het een van de meest populaire Netflix Originals was en nog steeds is.

Er werd dus reikhalzend uitgekeken naar een nieuw seizoen. Dus toen Netflix een datum aankondigde voor het zesde seizoen van deze Netflix Original, maakte het internet een vreugdedansje.

Cliffhanger van seizoen 5

Het vijfde seizoen speelde zich voor het eerst af in een zeer korte tijdspanne van een aantal dagen. We zagen toen een grote opstand in de Litchfield gevangenis. Orange is the New Black seizoen 6 zal zich in ieder geval, net als de eerste vier seizoenen, gewoon weer over een langere tijd afspelen. Wat vinden jullie daarvan? Laat het ons weten via onze Facebookpagina 🙂

Het vijfde seizoen eindige met een grote cliffhanger met betrekking tot 10 gedetineerden en de locatie. We kunnen dus niet wachten tot we eindelijk naar Orange is the New Black seizoen 6 kunnen gaan kijken op Netflix. Zullen alle personages terugkeren? Zal Litchfield nog steeds het hoofddecor zijn (als we de teaser hieronder bekijken, is dat nog maar de vraag)? Het zijn maar een paar vragen die wij hebben.

Wanneer komt Orange is the New Black seizoen 6 op Netflix?

Maar dan horen we jullie al roepen: “vanaf wanneer kunnen we dan gaan kijken naar Orange is the New Black seizoen 6???’ Welnu, er is dus een premièredatum bekendgemaakt. Het gehele zesde seizoen zal op 27 juli 2018 op Netflix verschijnen. Dus geen gehannes met elke week een nieuwe aflevering. Neen. Alles in één keer. 🙂

De teaser van Orange is the New Black seizoen 6 kan je trouwens hieronder bekijken, om alvast een beetje in de juiste (gevangenis)stemming te komen. En dan nog eventjes 1,5e maand wachten, voordat we allemaal kunnen genieten van het zesde seizoen van deze Netflix Original.