Orange is the New Black seizoen 6 trailer Netflix

Orange is the New Black seizoen 6 trailer nu te zien!

Een aantal weken geleden werd al bekend vanaf wanneer we naar het zesde seizoen van de populaire Netflix Original Orange is the New Black konden kijken op Netflix. Dat was goed nieuws. En nu is ook de Orange is the New Black seizoen 6 trailer vrijgegeven. 

Waar ging de serie ook alweer over?

Maar even terug naar het verhaal van de serie. Zoals je waarschijnlijk wel weet als echte fan, gaat de serie Orange is the New Black over een vrouwengevangenis in de Verenigde Staten van Amerika. We krijgen verschillende vrouwen te zien met allemaal een eigen persoonlijkheid en verhaal.

Het is deze mix van karakters plus de fijne humor waar de serie zijn grote fanschare aan te danken heeft en dat het een van de meest populaire Netflix Originals is geworden.

Plot seizoen 6

Het vijfde seizoen speelde zich voor het eerst af in een zeer korte tijdspanne van een aantal dagen. We zagen toen een grote opstand in de Litchfield gevangenis. Orange is the New Black seizoen 6 zal zich in ieder geval, net als alle vier de seizoenen daarvoor, gewoon weer over een langere tijd afspelen. Wat vinden jullie daarvan? Laat het ons anders even weten via de Facebookpagina ?

Seizoen vijf eindige trouwens ook met een grote cliffhanger met betrekking tot 10 gedetineerden en de locatie. We kunnen dus niet wachten tot we eindelijk naar Orange is the New Black seizoen 6 kunnen gaan kijken op Netflix. Zullen alle personages terugkeren? Zal Litchfield nog steeds het hoofddecor zijn (als we de trailer hieronder bekijken, is dat nog maar de vraag)? Het zijn maar een paar vragen die wij hebben.

Het onderzoek naar wie de baas was tijdens de rellen in Litchfield zal in ieder geval een grote rol gaan spelen in het zesde seizoen. Dus maak je borsten maar nat voor de nodige ondervragingen, interne strubbelingen en veranderende persoonlijke relaties.

Datum Orange is the New Black seizoen 6

Het gehele zesde seizoen zal trouwens op 27 juli 2018 op Netflix verschijnen. Dus geen gehannes met elke week een nieuwe aflevering. Neen. Alles in één keer. Dat is wel zo handig. Wij zijn niet zo’n fan van elke week een nieuwe aflevering.

Orange is the New Black seizoen 6 trailer

De Orange is the New Black seizoen 6 trailer kan je hieronder zien. Om alvast een beetje in de stemming te komen voor 27 juli. Wij kijken er heel erg naar uit in ieder geval! Nog even geduld.