Outer Banks seizoen 2 deze maand nog op Netflix

Outer Banks seizoen 2 deze maand nog op Netflix

Begin van het jaar schreven we al over Outer Banks seizoen 2 en nu is er nog meer informatie bekend over dit tweede seizoen.

Wanneer komt Outer Banks seizoen 2 op Netflix?

Laten we maar gelijk met het belangrijkste nieuwe nieuws beginnen: de toevoegingsdatum van Outer Banks seizoen 2. Alle nieuwe afleveringen komen op 30 juli op Netflix.

Dan zien we eindelijk hoe het gaat met het groepje jongens en meisjes uit The Pogues klasse, een arbeidersklasse van het dorpje. Dat er een tweede seizoen zou komen, stond wel vast. Dit moet niet als een verrassing komen als je je de gigantische cliffhanger aan het eind van het eerste seizoen voor de geest haalt.

Waar gaat Outer Banks dan over?

Maar eerst even een klein stapje terug: waar gaat de serie Outer Banks eigenlijk over? Het is een jeugdserie vol jonge mensen, actie, mysterie en het speelt zich af in een zomers kustplaatsje. Een orkaan zorgt voor een elektriciteitsstoring.

Het groepje jongelui. Bron: Outer Banks / Netflix – tekst loopt door onder de afbeelding

De jongeren beginnen een onderzoek naar de vermissing naar de vader van één van hen. Hij was namelijk net – voordat het noodweer begon – met een bootje de zee opgegaan. En hij was dus nog niet terug.

Tijdens deze zoektocht van de vermiste vader, komen er ook gelijk een aantal andere geheimen op tafel. Het resultaat: een speurtocht met rollen voor de liefde, een schatkist en een hoop spanning. Eindigend in een gigantische cliffhanger.

Het verhaal van het tweede seizoen

En op 30 juli komt het tweede seizoen dus op Netflix. En er is sowieso een andere locactie waar gefilmd gaat worden, namelijk op de Bahama’s. Als dat niet tropisch wordt, weten wij het ook niet meer.

Daar gaat de speurtocht naar de schat (a.k.a. het goud) onverminderd voort. Verder krijgen we natuurlijk te zien of Kiara dan toch een relatie krijgt met JJ of toch met Pope? Belangrijke zaken. En hoe loopt het met Ward af, de man die in het eerste seizoen een politieagent neerschoot?

De vrijgegeven trailer van dit tweede seizoen – die je hieronder kunt bekijken – geeft ook een goede indruk van dit nieuwe seizoen. Dus bekijk die zeker even, als je fan bent van de serie.