wanneer Outlander (seizoen 3) op Netflix

Outlander (seizoen 3) komt snel op Netlfix

Mensen, wat duurde het lang. Rondom het derde seizoen van Outlander op Netflix bleef het maar stil. En toen die stilte voorbij was, bleef het nog langer stil. Tot nu. Want er is eindelijk een datum bekendgemaakt van wanneer Outlander (seizoen 3) op Netflix komt. En dat is erg snel. 

Stilte

In het begin was de verwachting dat dit derde seizoen begin 2018 op Netflix zou komen. Maar dat gebeurde niet. En toen ging er heel veel tijd overheen waarin niks bekend werd gemaakt. De fans werden er erg onrustig van.

En toen kwam daar Ziggo. Zij kregen de rechten om op 1 maart 2018 het derde seizoen van Outlander te mogen uitzenden. Zou Netflix dan helemaal buiten de boot vallen? En zou dit nieuwe seizoen helemaal niet meer op Netflix uitgezonden worden? En wat zou de toekomst in petto hebben voor de vorige twee seizoenen? Zouden die dan ook verdwijnen?

Wanneer komt Outlander (seizoen 3) op Netflix?

Nee, niks van dit alles. Vanaf 1 september 2018 kunnen we namelijk op Netflix genieten van Outlander (seizoen 3). Op deze dag zullen de 13 afleveringen van dit seizoen op Netflix verschijnen, ongeveer een jaar nadat ze op de Amerikaanse televisie zijn uitgezonden.

Het draait in deze serie trouwens allemaal om de Britse verpleegster Claire Rendall, gelukkig getrouwd, die in 1945, kort na de Tweede Wereldoorlog van de ene op de andere dag verdwijnt en wakker wordt in een hele andere tijd en locatie.

Opeens is het 1743 en is ze beland in het onbekende en ruige Schotland. En het is daar dat ze valt voor een stoere Schotse krijger. Het kan raar lopen. Maar ze had dus al een man in die andere tijd. Wat moet ze nu?

Er komen nog meer seizoenen aan

Het vierde seizoen begint trouwens over 2 maanden op de Amerikaanse televisie. En er is nog meer goed nieuws voor de fans, want Outlander seizoen 5 en seizoen 6 zijn inmiddels ook al aangekondigd. Deze komen in respectievelijk 2019 en 2020 op de tv, us daar moeten we nog even geduld voor hebben.

De trailer van Outlander (seizoen 3) kan je hieronder bekijken, om alvast in de stemming te komen. Vinden jullie dit ook goed nieuws? Laat het ons weten via Facebook. En vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief om nooit meer iets te missen met betrekking tot Netflix.

https://www.youtube.com/watch?v=qjPLsJ3qYHw