Outlander (seizoen 4) heeft een verschijningsdatum

Outlander (seizoen 4) heeft een verschijningsdatum

Outlander (seizoen 4) heeft eindelijk een verschijningsdatum. Binnenkort kunnen we op Netflix Nederland genieten van het vierde seizoen van deze populaire serie.

Lang moeten wachten

We hebben lang moeten wachten, maar inmiddels is het bekend wanneer we naar Outlander (seizoen 4) kunnen gaan kijken. Er kwam maar geen informatie naar buiten. Het derde seizoen van de serie kwam namelijk meer dan een jaar geleden op de streamingsdienst, op 1 september 2018.

Vervolgens kregen wij vaak de vraag: “Yo, wanneer kunnen we naar het vierde seizoen op Netflix kijken?” Waarop wij altijd hetzelfde zeiden: “Daar is nog geen informatie over. Als we meer weten, hoor je het.”

Wanneer komt Outlander (seizoen 4) op Netflix?

Welnu, bij deze. Want vanaf wanneer kunnen we dan kijken naar Outlander (seizoen 4)? Dat zal vanaf 5 november 2019 zijn. Dus omcirkel deze datum in je agenda, maak hem vervolgens leeg en sla alvast wat proviand in. Op deze manier zit jij er helemaal klaar voor om het hele seizoen in één ruk uit te kijken. Of heel rustig aan, dat mag ook.

Waar gaat de serie over?

Voor de mensen die Outlander niet kennen, het is een populaire historische serie met een heleboel geweld en romantiek. Een uitstekende combinatie voor films en series natuurlijk.

We volgen de Britse verpleegster Claire Rendall (een rol van Sam Heughan). Ze is in 1945 gelukkig getrouwd met haar man. Maar van de ene op de andere dag verdwijnt ze en wordt ze wakker in een hele andere tijd en locatie.

Dan blijkt het opeens 1743 te zijn en in Schotland te zitten. Het is me wat allemaal. Dat gaat niet in je koude kleren zitten. Maar uiteindelijk valt ze daar voor een stoere Schotse krijger. Maar ze had dus al een man, in een andere tijdsdimensie. En nu?

Seizoensfinale van seizoen 3. Eng! Bron: Outlander / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Outlander (seizoen 5)

En goed nieuws voor fans van de serie. Er komt namelijk ook een zesde seizoen. Outlander (seizoen 5) begint op 16 februari 2020 op de Amerikaanse televisie. Aangezien Ziggo de officiële rechten heeft, zal de serie pas later op Netflix komen. Als daar mee over bekend is, lees je dan op onze Facebook– of Instagrampagina, of in de nieuwsbrief.