outlander (seizoen 5) 2021-01-26 om 15.57.53

Outlander (seizoen 5) komende maand eindelijk op Netflix!

Goed nieuws voor de liefhebbers van de serie Outlander. Outlander (seizoen 5) komt namelijk in februari op Netflix! We zetten alle informatie even voor je op een rijtje.

Heel in het kort

Heel in het kort gaat Outlander over de getrouwde Britse verpleegster Claire Rendall (Caitriona Balfe). In het begin van de serie gaat ze samen met haar man Frank op huwelijksreis naar Schotland. Tijdens een wandeling door de natuur, komt ze een cirkel met stenen tegen.

Ze hoort een vreemd geluid, raakt de stenen aan en voor ze het weet, is ze opeens beland in het Schotland van 1743. Nondeju! Daar maakt ze o.a. kennis met Jonathan Randall, de voorvader van haar man Frank. Maar dit blijkt geen lieverd.

Gelukkig kan ze gered worden door door een groep Hooglanders, waartoe ook de stoere Jamie Fraser (Sam Heughan) behoort. Of ze verliefd worden, ondanks dat ze dus een man in het heden heeft? Dat moet je zelf maar kijken in Outlander 😉.

Wanneer komt Outlander (seizoen 5) op Netflix?

Maar wanneer komt Outlander (seizoen 5) dan op Netflix, horen we jullie al vragen? Nou, op 17 februari. Dan komen alle twaalf de afleveringen van dit vijfde seizoen op Netflix.

outlander (seizoen 5) 2021-01-26 om 15.57.31e
Claire en Jamie voor een stuk stro. Bron: Outlander / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

In dit vijfde seizoen zien we dat de Frasers moeten vechten voor hun familie en voor alles dat ze afgelopen tijd hebben opgebouwd. Daarnaast moet Jamie verbergen dat hij omgaat met Murtagh Fitzgibbons, een man die hij van William Tryon moest omleggen.

Hoe dit allemaal afloopt, kan je dus vanaf 17 februari zien op Netflix in Outlander (seizoen 5). De trailer van dit vijfde seizoen bekijk je hieronder.