Prison Break seizoen 5 op netflix nederland 1 december 2018

Prison Break seizoen 5 zeer snel op Netflix

De kogel is door de kerk, beste mensen. Het is eindelijk bekend wanneer Prison Break seizoen 5 op Netflix zal verschijnen! En dit is snel. Erg snel zelfs.

Op het nippertje gered

Lange tijd leek het alsof de serie van Netflix zou verdwijnen. Elke keer kwamen er namelijk weer berichten naar boven dat Netflix de licentie niet kon verlengen en dat het dus einde verhaal zou zijn voor de gevangenisserie. Maar elke keer werden de rechten weer voor een maand verlengd en opeens was de serie voor langere tijd veilig.

En nu heeft Netflix doorgepakt en ook maar direct de rechten van het vijfde seizoen gekocht. Prison Break seizoen 5 kwam vorig jaar april op de Amerikaanse televisie en zal snel dus in Nederland op Netflix te zien zijn.

Wanneer komt Prison Break seizoen 5 op Netflix?

Wanneer we dan naar Prison Break seizoen 5 kunnen gaan kijken op Netflix, vraag je ons? Vanaf zaterdag 1 december 2018. Dus hopelijk is het dan slecht weer zodat we nergens heen moeten. En met nergens bedoelen we alleen de bank/stoel voor de televisie of de laptop.

De trailer van het vijfde seizoen kan je hieronder alvast eventjes bekijken. Daarna is het nog maar 10 nachtjes slapen voordat Prison Break seizoen 5 op Netflix komt. Alle afleveringen zullen trouwens tegelijkertijd op de streamingsdienst komen, dus geen gedoe met een week wachten op nieuwe episodes.

Prison Break seizoen 6

Het vierde seizoen van deze populaire serie eindigde in 2009 en lange tijd leek Prison Break gestopt te zijn. Maar opeens kwam daar Prison Break seizoen 5, dat zich zeven jaar later afspeelde. En de makers kregen het blijkbaar op hun heupen, want het zesde seizoen is inmiddels ook al aangekondigd.

Het is alleen nog niet bekend wanneer Prison Break seizoen 6 op Netflix en op de Amerikaanse televisie zal verschijnen. Dus nog even geduld. Maar tot die tijd kunnen we vanaf 1 december dus genieten van het vijfde seizoen. Kunnen jullie ook niet wachten? Laat het ons vooral even weten op Facebook. Dat vinden we leuk.