Prison Break (seizoen 6) wanneer op netflix

Prison Break (seizoen 6) is in de maak!

Goed nieuws voor alle mensen en dieren die van ontsnappingen en series houden: Prison Break (seizoen 6) is in de maak!

Toentertijd een razend populaire serie

Wij komen uit de tijd dat Prison Break razend populair was op onze middelbare school. Vrijwel iedereen keek de serie en er werd ook gretig over (na)gepraat in de pauzes, maar ook tijdens de lessen.

Onze school vormde geen uitzondering, want de serie had wereldwijd veel fans. Alleen, zoals bij veel tv-series met meerdere seizoenen, begon Prison Break erg goed en vernieuwend, maar zakte het langzaam in.

Prison Break (seizoen 6) wanneer op netflix
Wentworth Miller aan het chillen in het 5e seizoen. Bron: Prison Break/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Seizoen vier leek het einde

En omdat ook de kijkcijfers minder werden, besloot FOX er na vier seizoenen mee te stoppen. Dat gebeurt wel vaker. Het vierde seizoen werd in 2009 uitgezonden. En toen bleef het stil. Logisch, want de serie was gestopt.

Totdat er opeens werd aangekondigd dat Netflix interesse had om een nieuw seizoen te maken. Na veel overleg met de makers, kon er gestart worden en eind 2018 kwam het vijfde seizoen van Prison Break op Netflix.

Prison Break (seizoen 6) gaat er komen

Was dit dan het einde? Het zou wel een fijne afsluiter zijn, want dit vijfde seizoen werd door zowel de fans als de critici goed beoordeeld. Maar het lijkt er op dat er nog een toetje komt. Een toetje in de vorm van Prison Break (seizoen 6).

Hoofdrolspeler Dominic Purcell, die de rol van Lincoln Burrows speelt, heeft al aangekondigd dat dit zesde seizoen al in de maak is. Wanneer het op Netflix komt, is nog niet bekend, maar dat het er gaat komen, lijkt vast te staan.

Wil je niks meer missen met betrekking tot Netflix, bijvoorbeeld wanneer Prison Break (seizoen 6) op de streamingsdienst komt, dan willen we je aanraden onze nieuwsbrief, Instagram en/of Facebook in de gaten te houden.

Update

Vandaag (10 november 2020) lazen we een vervelend berichtje. Seizoen 6 gaat er toch niet komen. Hoofdrolspeler Wentworth Miller, sinds 2013 uit de kast, wilt namelijk geen hetero personages meer spelen, zo zegt hij op zijn Instagram-account. En dus lijkt het er op dat Prison Break toch echt ten einde is. Jammer, maar helaas.