Productie van Stranger Things seizoen 3 is begonnen erica sassy

Productie van Stranger Things seizoen 3 is begonnen

De productie van Stranger Things seizoen 3 is begonnen! Het derde seizoen van deze populaire Netflix Original zal ergens in 2019 op Netflix verschijnen. Een exacte datum is nog niet bekend, maar de dames en heren van Stranger Things zijn in ieder geval al bezig met de productie. 

Regelrechte hit

De Netflix Original heeft sinds seizoen 1 in 2016 onmiskenbaar een plekje in de spotlights weten te veroveren. De vreemde gebeurtenissen in het stadje Hawkins hebben inmiddels geleid tot 2 heerlijke seizoenen. De wereld wacht dus met smart op nog meer bizarre avonturen uit het stadje.

En er is goed nieuws, want de gebroeders Duffer zijn dus bezig met Stranger Things seizoen 3. En gaven direct aan dat wellicht seizoen 4 en 5 er ook aan komen op Netflix.

Plot Stranger Things seizoen 3

Er is nog niet bijzonder veel bekend over het derde seizoen. Maar toch is er hier en daar al wat informatie doorgekomen. Het derde seizoen zal in ieder geval 8 afleveringen tellen die zich afspelen rond 1985. In die 8 afleveringen zal Will waarschijnlijk wat minder prominent in de problemen raken, want regisseur Shawn Levy zegt het volgende:

“We’re going to give Will a break. We’re not going to put Will through hell for a third season in a row. He’ll be dealing with stuff, but he won’t be at rock bottom the way we forced the amazing Noah Schnapp to play.”

Will kan dus opgelucht ademhalen. Wat er dan wel gaat gebeuren met de inwoners van Hawkins, die nog steeds bedreigd kunnen worden door Demogorgons, is dus nog de grote vraag.

Er zal sowieso aandacht komen voor de romantische klik tussen Mike en Eleven, en Max en Lucas, maar hoe lang het allemaal stand houdt, valt te bezien, want Levy erkent ook dat romances op 13- of 14-jarige leeftijd behoorlijk ingewikkeld en onstabiel kunnen zijn. We zullen het gaan meemaken!

Wat we ook weten, is dat Erica, het bijdehante jongere zusje van Lucas, een wat grotere rol krijgt en dat lijkt ons een hele leuke toevoeging. Ze heeft inmiddels bewezen over een flinke portie sassy en bijdehante opmerkingen te beschikken, dus de jongens kunnen hun borst natmaken.

En ook Kali, a.k.a. Eight, het spirituele zusje van Eleven, komt terug en zal naar onze verwachting nog wel voor oproer zorgen in Stranger Things op Netflix.

Wat betreft Dustin, verklaart Levy dat de band tussen de jonge knul en de iets oudere Steve wederom een rol krijgt. De twee ontwikkelden een onverwachte en grappige band tijdens het tweede seizoen. En dit was voldoende aanleiding om hiermee verder te gaan in Stranger Things seizoen 3. Dat klinkt alvast goed!

Het zal echter natuurlijk niet alleen maar goed gaan in Hawkins. Want aan het einde van het tweede seizoen was te zien hoe het grote monster nog steeds ergens rondzweeft. Deze zal nog ongetwijfeld van zich horen. Zal het de jongens en meiden lukken om het monster van zich af te slaan?

Productie van Stranger Things seizoen 3 is begonnen
groepje acteur. Bron: Stranger Things/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Worden ze toch ergens naar de Upside Down getrokken? Kan Eleven haar krachten nog wel gebruiken of zullen de donkere krachten haar overmeesteren? En hoe zit het met het uiterst curieuze laboratorium? Gaan we daar nog meer gevolgen van zien in Hawkins?

Vragen, vragen, vragen… we zullen toch echt nog even moeten wachten op de antwoorden maar de dames en heren van Stranger Things zijn alvast hard aan de slag om ons weer een tof seizoen vol gekke en mysterieuze zaken in 80’ies stijl voor te schotelen.

Productie Stranger Things seizoen 3 is begonnen

Er is geen exacte datum, maar de verwachting is dat seizoen 3 in 2019 te zien zal zijn. Hou dus vooral onze Binnenkort op Netflix pagina in de gaten voor een exacte datum.

En om te bewijzen dat we echt niet jokken dat de productie van Stranger Things seizoen 3 is begonnen, kun je hier alvast een door Netflix uitgegeven clip bekijken van de start van de productie van Stranger Things seizoen 3. Hierop is een zogeheten table read te zien van de cast.

Mochten we meer weten over de datum, het plot of iets anders, dan hoor je dat natuurlijk hier! Abonneer je daarom ook op de Facebook-pagina en schrijf je in voor onze nieuwsbrief om helemaal niks te missen.

Update (20 juli 2018)

De makers van Stranger Things hebben vandaag een nieuwe teaser op het wereldwijde web gezet. Hierin zien we dat Steve (een rol van Joe Keery) en het nieuwe personage Robin (Maya Hawke) saampjes in een ijscowinkel werken. Wij zijn erg benieuwd naar Stranger Things seizoen 3, dat zich trouwens in 1985 zal gaan afspelen, dus elke teaser, trailer of elk nieuwsbericht verslinden wij gulzig.

Hebben jullie er ook een beetje zin in? Laat het ons weten op Facebook