Queer Eye (seizoen 3) op Netflix Nederland fab 5

Queer Eye (seizoen 3) deze maand op Netflix

Na 2 minuten waren we om en riepen we, luid wapperend met onze handen: “Queer Eye is geweldig.” We waren direct fan. En deze maand komt Queer Eye (seizoen 3) op Netflix. Hoe fijn is dat?

Waar gaat de serie over?

Maar Queer Eye dus. Waarschijnlijk heb je weleens over deze reality-serie gehoord of er iets over gelezen, want het is inmiddels een zeer populaire serie. We zullen toch even kort vertellen waar de serie over gaat.

Queer Eye is een make-over programma waarin 5 vrolijke homoseksuele lifestyle-experts mensen onder handen nemen. Maar verwacht geen ordinaire televisie en goedkoop vermaak. Neen, dit is fijne televisie, met eerlijke gevoelens en menselijke mensen en gevoelens. Wij moeten ons af en toe wel inhouden om geen traantje weg te duimen. Aan pinken doen wij sowieso niet.

De Fab 5 a.k.a. Tan, Jonathan, Anthoni, Karamo en Bobby, werpen zich in elke aflevering in het leven van een Amerikaan die wel wat hulp kan gebruiken. Elk hebben ze hun eigen expertise, van mode, voedsel, interieur, cultuur en haardracht.

Een van de gelukkigen uit het nieuwe derde seizoen van Queer Eye. Bron: Queer Eye/Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Met een knipbeurt van de flamboyante Jonathan, wijze kooklessen van Anthoni, een inspirerende peptalk van Karamo en een upgrade van de kledingkast door Tan, krijgen de deelnemers een boel nieuwe inspiratie om hun leven een nieuwe wending te geven. En dat gaat natuurlijk gepaard met een lach en een traan.

Queer Eye (seizoen 3)

En het derde seizoen van Queer Eye is in aantocht. Toen we dit hoorden, maakten we een vreugdedansje zoals Jonathan dat ook altijd zo goed kan. Hoe dan ook, vanaf 15 maart is Queer Eye (seizoen 3) in zijn geheel op Netflix te bekijken.

De trailer van Queer Eye (seizoen), die je dus over een kleine 1,5e week op Netflix kan gaan bekijken, check je hieronder. Wij kunnen in ieder geval niet wachten. Jullie? Laat het ons vooral weten op onze Facebookpagina.