queer eye (seizoen 5) vanaf 5 juni 2020 op Netflix

Queer Eye (seizoen 5) begin juni op Netflix

Queer Eye (seizoen 5) zal bijna op Netflix verschijnen! Joehoe! Daar zijn we maar wat blij mee. Het is namelijk stiekem een van onze meest favoriete Netflix programma’s. We kijken een heel seizoen altijd in een dagje uit.

Zeer populair

En wij zijn niet de enigen die zo genieten van Queer Eye. De 5 hoofdrolspelers en de serie in zijn algemeen hebben namelijk heel erg veel fans in alle uithoeken van de wereld.

In het vijfde seizoen gaan de Fab 5, zoals ze zichzelf noemen, naar Philadelphia. Ze nemen in 10 verschillende mensen onder handen die hun hulp wel kunnen gebruiken. Maar voor wie Queer Eye nog niet gezien heeft (foei), even in het kort waar de serie om draait.

Queer que?

Queer Eye is een make-over programma waarin 5 vrolijke homoseksuele lifestyle-experts dus personen onder handen nemen. Maar verwacht geen ordinaire televisie en goedkoop vermaak. Neen, dit is fijne televisie, met eerlijke gevoelens en menselijke mensen.

De Fab 5 a.k.a. Tan, Jonathan, Anthoni, Bobby en Karamo, werpen zich in elke aflevering in het leven van een Amerikaan die wel wat hulp kan gebruiken. Elk hebben ze hun eigen expertise, van mode, voedsel, interieur, cultuur en haardracht.

Wij moeten ons af en toe wel echt inhouden om geen traantje weg te duimen. Aan pinken doen wij sowieso niet. Elke aflevering heeft namelijk wel zo’n momentje. Het maakt de serie zo geliefd.

En vanaf 5 juni kunnen we op Netflix genieten van Queer Eye (seizoen 5). De trailer van dit vijfde seizoen kan je in ieder geval hieronder al eventjes uitchecken.