¿Quién Mató a Sara? (seizoen 2) Ximena Lamadrid

Quién Mató a Sara? (seizoen 2) snel op ons aller Netflix

Goed nieuws voor de liefhebbers van spannende Spaanstalige series: Quién Mató a Sara? (seizoen 2) komt deze maand nog op Netflix! In dit artikel zetten we alles op een rijtje wat we weten over dit tweede seizoen.

Waar gaat ¿Quién Mató a Sara? eigenlijk over?

Laten we beginnen met heel in het kort vertellen waar de serie ¿Quién Mató a Sara? – in het Engels bekend onder de vertaling Who Killed Sara? – over gaat. De Mexicaanse serie vertelt het verhaal van Alex Guzman (Manolo Cardona) en zijn zus Sara (Ximena Lamadrid).

Sara komt tijdens een vakantie te overlijden als ze aan een vlieger achter een boot hangt. Alex en twee broers uit de rijke Lazcano-familie zaten in de boot. Alex merkt dat het harnas waar Sara in zit, los begint te raken en dus vraagt hij de broers langzamer te varen.

Ze luisteren niet en Sara komt uiteindelijk te overlijden. Is het een ongeluk of was er meer aan de hand? Alex kon er niks aan doen, maar neemt toch de schuld op zich. Waarom hij dat deed, zie je in de serie.

Alex is uit op wraak, dat zie je in zijn ogen. Bron: ¿Quién Mató a Sara? / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Hij moet hier uiteindelijk 18 jaar de bajes voor in. Aan het begin van de serie komt hij vrij. En nu zet hij alles op alles om wraak te nemen op de Lazcano-familie om zijn zusje Sara te wreken.

Alles wat we weten over het tweede seizoen

Het eerste seizoen eindigde in een gigantische cliffhanger en dus kon een tweede seizoen niet uitblijven. En gelukkig hoeven we hier niet lang op te wachten, want Quién Mató a Sara? (seizoen 2) komt op 19 mei 2021 op Netflix.

In dit tweede seizoen gaat de zoektocht van Alex verder. En als je dacht dat het eerste seizoen al spannend en mysterieus was, dan moet je het tweede seizoen eens zien … Want de echte moordenaar(s) is/zijn nou niet bepaald happig op de speurtocht van de op wraak beluste Alex.

Trailer van ¿Quién Mató a Sara? (seizoen 2)

Hieronder is de trailer van Quién Mató a Sara? (seizoen 2) te bekijken. Maar let natuurlijk wel even op: mocht je het eerste seizoen van de serie nog niet gezien hebben, dan raden we je aan de trailer niet te bekijken. Er kunnen SPOILERS in zitten 🧃.