You (seizoen 1) op Netflix

Eindelijk een releasedatum voor de serie YOU

Er is eindelijk een releasedatum bekendgemaakt voor de nieuwe Netflix Original met de titel You. Althans, ze hebben de exclusieve uitzendrechten voor de serie voor buiten de VS. De serie komt trouwens van de makers van Riverdale, dus we gokken dat als je deze serie leuk vindt, dat je You (seizoen 1) ook gaat waarderen. Dus wil je meer lezen over deze serie en wil je de trailer zien, dan moet je eventjes doorlezen.

Het verhaal

Het draait allemaal om de knaap Joe Goldberg (Penn Badgley), een knappe, blanke en jonge Amerikaan die, alleen al vanwege deze eigenschappen, een goede toekomst in het verschiet lijkt te hebben. Hij krijgt een oogje op de eveneens knappe Guinevere Beck (Elizabeth Lail).

Tot hier niets bijzonders. Maar het oogje van Joe wordt langzaam een obsessie en hij doet dan ook alles om haar te veroveren. Hier gebruikt hij allerlei technologische middelen voor. Tot het punt dat hij niets meer is dan een stalker.

En toch lukt het hem om het hart van de blonde Guinevere Beck te veroveren, ondanks dat haar vriendin Peach het aanvoelt dat er iets niet helemaal in de haak is. Maar zoals elke sporter weet: nummer één worden is één ding, maar nummer één blijven, is een tweede. Hij moet dus alles uit de kast halen om de relatie goed te houden. Het moet perfect zijn.

En als hij daar iemand voor moet vermoorden… tsja, dan doe je dat, toch?

Zeer veel bekende namen in You

De makers van You hebben een heel blik aan bekende Young Adult acteurs en actrices opengetrokken. Zo spelen Penn Badgley (Dan Humphrey uit Gossip Girl) en Elizabeth Lail (Princess Anna / Joan uit Once Upon a Time) de hoofdrollen. Maar ook een actrice als Shay Mitchell (Emily Fields uit Pretty Little Liars) heeft een grote rol in de serie.

Dit is natuurlijk slim van de makers, omdat je op deze manier al een hoop publiciteit krijgt voor je serie. You (seizoen 1) is trouwens gebaseerd op de gelijknamige bestsellers van schrijfster Caroline Kepnes.

Wanneer komt You (seizoen 1) op Netflix?

Het was dus een tijdje wachten, maar nu is dan eindelijk bekendgemaakt vanaf wanneer we naar You kunnen gaan kijken op Netflix. Dit zal vanaf 26 december 2018 het geval zijn. Op tweede kerstdag dus. Het is nog niet bekend of alle afleveringen tegelijkertijd op Netflix komen, of dat er bijvoorbeeld per week eentje online komt.

Als we daar mee over weten, lees je dat natuurlijk op onze site of op onze Facebookpagina. De trailer van You (seizoen 1) kan je hieronder bekijken.

You (seizoen 2)

En Netflix heeft nu al bekendgemaakt dat er sowieso een tweede seizoen van de serie gaat komen. Maar wanneer You (seizoen 2) dan op Netflix komt, is nog niet bekend. Als we daar meer over weten, lees je het of op onze site, op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief.

Tot die tijd, kan je misschien een andere leuke titel vinden om te kijken op onze Netflix Nederland pagina. Hier hebben we een handige tabel met daarin alle films en series op Netflix, inclusief genre, jaartal, IMDb cijfer en meer. Je kan ook filteren op bepaalde waarden, dus je vindt op deze manier misschien een leuke nieuwe titel. En ben je meer van de toekomst, dan raden we je onze Binnenkort op Netflix pagina aan. Met, je raadt het misschien al, alle films en series die binnenkort op Netflix komen, inclusief data.