Riverdale seizoen 6 heeft een datum wanneer sabrina

Riverdale seizoen 6 heeft een datum

De serie Riverdale is binnenkort alweer toe aan het zesde seizoen. En er is goed nieuws: Riverdale seizoen 6 heeft namelijk een verschijningsdatum gekregen! En er zal een bijzondere gast uit een andere serie haar intrede doen…

Wanneer komt Riverdale seizoen 6 op Netflix Nederland?

En een kleine spoiler: het duurt niet lang meer voordat Riverdale seizoen 6 op Netflix komt. Vanaf woensdag 17 november zal namelijk de eerste aflevering op Netflix komen.

Daarna zal er elke woensdag een nieuwe aflevering van het zesde seizoen van Riverdale op Netflix Nederland verschijnen. Dit zal helaas niet veranderen, dus je zult steeds 7 dagen moeten wachten op nieuw materiaal. Of je wacht een paar weken en kijkt daarna alles in 1x! Dat kan natuurlijk ook.

Riverdale seizoen 6 heeft een datum sabrina wanneer
Betty, het knappe en blonde vriendinnetje van Archie. Bron: Riverdale / Netflix

Waar gaat Riverdale over?

Voor de mensen die de serie niet kennen: Riverdale is een young-adult serie over hoofdpersoon Archie Andrews (gespeeld door K.J. Apa) en zijn vriendenclub. Hij is een jongen met goede looks, genoeg vrouwelijke aandacht en hij is een aspirant muzikant in het Amerikaanse stadje Riverdale.

In het eerste seizoen van de serie komt schoolgenoot Jason Blossom – de tweelingbroer van een vriendin van Archie met de naam Cheryl (Madelaine Petsch) – te overlijden. Het is het startpunt van een bijzondere, spannende en mysterieuze tijd in het stadje.

Elk seizoen gebeurt er weer iets nieuws en groots in Riverdale en is er dus genoeg voer voor weer een nieuw seizoen. Zo draait het in het tweede seizoen bijvoorbeeld om een crimineel met de naam ‘The Black Hood’ en in het derde seizoen moet Archie een tijdje brommen en is er opeens een sekte in Riverdale.

Het zesde seizoen is een bijzonder seizoen

Inmiddels zijn we alweer beland bij het zesde seizoen van Riverdale. En er staat iets spannends te gebeuren. Het karakter Sabrina Spellman – die je kunt kennen van de serie The Chilling Adventures of Sabrina – zal namelijk haar opwachting maken!

Het zal een stuk donkerder worden allemaal! Verder zal je je borst(en) moeten nat maken, want er komt ook een duivel in voor, een seance (hoe kan het ook anders met een rol voor Sabrina…) en een aantal andere ongure en ongezellige types. Verder zien we hoe het gaat tussen Archie en Betty.

Kortom, er staat weer een hoop op de planning. Dus als je houdt van mooie mensen, mysterie en soaps, dan moet je zeker even in je agenda zetten dat Riverdale seizoen 6 vanaf 17 november op Netflix komt.