natasha-lyonne RUSSIAN DOLL SEIZOEN 2 EINDELIJK DOOR NETFLIX AANGEKONDIGD -1

Russian Doll seizoen 2 EINDELIJK door Netflix aangekondigd

We moesten er even op wachten, maar Netflix heeft eindelijk Russian Doll seizoen 2 aangekondigd! Hier lees je alles over dit tweede seizoen, inclusief wanneer de nieuwe afleveringen op Netflix komen.

Ken je Russian Doll?

Ruim 3 jaar geleden kwam het eerste seizoen van Russian Doll in het Netflix aanbod. Het bleek een regelrecht schot in de roos. Wereldwijd werd de serie ontzettend vaak bekeken en Russian Doll kreeg lovende kritieken en won prijzen.

Heel in het kort draait het om Nadia (gespeeld door Natasha Lyonne met het karakteristieke wilde, rode haar). Op haar eigen verjaardagspartijtje wordt ze aangereden en ze komt te overlijden. Zal je net zien…

Máár ze komt op miraculeuze wijze terug uit de dood. Het probleem is alleen dat deze gebeurtenis steeds weer opnieuw gebeurt. Zoals in de film Groundhog Day waarin Phil Connors (Bill Murray) dezelfde dag steeds weer opnieuw beleeft. Hoe stop je het?

Wanneer komt Russian Doll seizoen 2 op Netflix?

Maar om maar direct met de Russische deur in huis te vallen: Russian Doll seizoen 2 komt op 20 april in zijn geheel op Netflix! Wij halen alvast wat lekkere snacks in huis, zodat we lekker kunnen gaan kijken.

RUSSIAN DOLL SEIZOEN 2 EINDELIJK DOOR NETFLIX AANGEKONDIGD redhead-1
Lekker expressief. Bron: Russian Doll / Netflix

En natuurlijk zal hoofdrolspeelsters Nadia – een heerlijke rol van de New Yorkse actrice Natasha Lyonne – weer het belangrijkste personage zijn. Het tweede seizoen speelt zich trouwens 4 jaar later in de tijd af.

Of, en zo ja hoe, het Nadia lukt om uit deze Time Loop te komen – we gaan niks verklappen voor de mensen die het eerste seizoen nog niet gezien hebben – zien we in Russian Doll seizoen 2.

Misschien staat er wel iets te gebeuren met Nadia, en ook Alan (Charlie Barnett), dat nog wel erger is dan keer op keer doodgaan …

Grappige serie

Wij vinden het in ieder geval een heerlijke, originele en grappige serie. Dat iemand als Amy Poehler een van de makers is, voel je trouwens direct.

Kortom, kijken! De teaser van het tweede seizoen check je hieronder. Om alvast een beetje in de juiste mood te komen.