Russian Doll seizoen 2 en Love, Death + Robots seizoen 2 in de maak

Goed nieuws voor fans van de series Russian Doll en Love, Death + Robots. Netflix heeft van allebei de series namelijk aangekondigd dat er een tweede seizoen van komt. Dus lees maar eventjes verder.

Russian Doll seizoen 2

De serie Russian Doll kwam begin dit jaar op Netflix en bleek direct een succesnummer. Russian Doll kreeg lof vanuit alle hoeken en op iMDB heeft de serie op dit moment zelfs een 8.0 als gemiddeld cijfer uit 39.243 stemmen. Kortom, een smaakmaker dus.

Daarom leek het logisch dat er een tweede seizoen van Russian Doll zou komen en ook de makers leken hier naar te hinten. Maar toen bleef het stil. Heel stil. Tot nu, want Netflix heeft aangekondigd dat seizoen 2 in de maak is en dat het uit 8 afleveringen zal bestaan.

Plot

In Russian Doll draait het trouwens om Nadia (Natasha Lyonne), een cynische mevrouw uit New York. Op haar verjaardagsfeestje wordt ze alleen aangereden en komt ze te overlijden. Balen.

Maar gelukkig komt ze, op miraculeuze wijze, weer terug uit de Dood. Top. Alleen gebeurt het daarna weer en daarna weer en daarna weer. Hoe breekt ze uiteindelijk dit patroon? We zien het in de komische serie Russian Doll.

Wanneer komt seizoen 2?

Wanneer seizoen 2 van Russian Doll online komt, is nog niet bekend, maar als we meer weten, lees je dat gelijk op onze site, op onze Facebookpagina of in onze nieuwsbrief, dus volg ons. En tot de tijd dat Russian Doll seizoen 2 op Netflix staat, of als je deze serie nog niet kent en benieuwd bent geraakt, kan je hieronder de trailer bekijken van het eerste seizoen.

Love, Death + Robots seizoen 2

En nu we toch bezeg zijn met de aankondiging van een tweede seizoen, kunnen we het beste ook gelijk melden dat de serie Love, Death + Robots tevens een seizoen 2 komt. Deze serie is misschien iets minder bekend, maar niet minder goed.

Hoog gemiddelde

En wat blijkt: de serie is helemaal niet zo onbekend, zeker niet in de VS. Dat laat het aantal stemmen op iMDB wel zien, namelijk 54.878. En met een gemiddelde van een 8,7 scoort deze serie zelfs nog beter dan Russian Doll. Allebei kwaliteitsseries dus. Daar houden we van, van kwaliteit.

Plot

Love, Death + Robots, althans het eerste seizoen, bestaat uit 19 losse afleveringen van elk ongeveer een kwartiertje. Het zijn allemaal losse animatiefilmpjes, allemaal in een verschillende stijl, waarin enge monsters, liefde, zwarte komedie, de dood en sciencefiction vaak hand in hand gaan.

En als je David Fincher van o.a. Gone Girl en Se7en als executive producer hebt, weet je dat het met de kwaliteit wel snor zit. Dat zat het dan ook. Elk verhaaltje staat dus op zichzelf, maar het is toch een mooi en interessant geheel geworden.

Wanneer komt seizoen 2?

En het goede nieuws is dus dat Love, Death + Robots seizoen 2 in de maak is. Jammer genoeg is ook van deze serie nog niet bekend wanneer dit tweede seizoen op Netflix komt, dus we willen je ook nu vragen onze Facebookpagina, nieuwsbrief en site in de gaten te houden. Als we meer weten, hoor je het namelijk gelijk.

Kommetje melk, toch? Bron: Love, Death + Robots / Netflix