seizoen 4 van stranger things wanneer en hoe laat op Netflix

Seizoen 4 van Stranger Things biiiiijna op Netflix!

Het is bijna tijd voor seizoen 4 van Stranger Things! Het heeft allemaal even geduurd – ook door een of andere pandemie ofzo – maar we kunnen snel naar het vierde seizoen kijken op Netflix.

Wanneer en hoe laat komt seizoen 4 van Stranger Things op Netflix?

Laten we allereerst maar beginnen met de datum: seizoen 4 van Stranger Things verschijnt morgen op Netflix!

Maar als je had gehoopt dat je gelijk om 00.01 uur zou kunnen kijken, dan hebben we slecht nieuws. De afleveringen zullen past vanaf 9.00 uur Nederlandse tijd te zien zijn op Netflix Nederland.

Seizoen 4 van Stranger Things bijna op Netflix
Onze Stranger Things vrienden. Bron: Stranger Things / Netflix

In twee delen

Even een kleine huishoudelijke mededeling: dit vierde seizoen is wel een soort van in tweeën gedeeld.

De eerste zeven afleveringen komen dus vrijdagochtend de 27e mei op Netflix en de laatste twee afleveringen zijn pas vanaf 1 juli te zien. Er zit dus ongeveer een maandje tussen.

Deze laatste twee afleveringen duren wel een stuk langer dat de andere afleveringen, namelijk respectievelijk 1,5 uur en 2,5 uur. Bijna Stranger Things films dus!

Waar gaat het vierde seizoen over?

Seizoen 4 van Stranger Things speelt zich een half jaar na ‘The Battle of Starcourt’ af. Hierin vallen de Russen Hopper en Joyce aan voordat Hopper de sleutel heeft kunnen omdraaien. Dit loopt bloedig af, maar hij redt er wel de wereld mee.

Het gevecht heeft een grote invloed op het stadje Hawkins en op de vrienden. Zo groot zelfs, dat een deel besluit om even afstand te nemen in Californië, omdat ze denken dat Hopper dood is.

Alsof dat nog niet genoeg was, dreigt er daarnaast wéér een gevaar. Combineer dit met een nieuw mysterie – en de terugkomst van een oude bekende – en je hebt genoeg voer om je te verheugen op seizoen 4 van Stranger Things!