Sierd de Vos als commentator bij La Casa de Papel

Sierd de Vos als commentator bij La Casa de Papel

En dan een leuk tussendoortje voor fans van de serie La Casa de Papel en voetbalcommentator Sierd de Vos. Ziet het als een leuk opwarmertje voor morgen, als het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix komt.

We hebben al een groot artikel geschreven over La Casa de Papel (seizoen 3), dus als je alles wilt weten over dit derde seizoen, dan moet je dat maar even teruglezen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Maar waar gingen de voorgaande twee seizoenen van de Spaanstalige Netflix Original ook alweer over? Natuurlijk kunnen we het samenvatten, maar het is leuker als cult voetbalcommentator Sierd de Vos een samenvatting geeft, toch?

Dat dachten ze bij Netflix ook en dus kunnen we vandaag, een dag voordat La Casa de Papel (seizoen 3) eindelijk op Netflix zal verschijnen, kijken naar een prachtig filmpje. Hierin geeft Sierd op zijn onnavolgbare manier, zoals hij dat altijd doet op Ziggo sport inclusief het noemen van leuke eettentje et cetera, commentaar bij de serie.

Het filmpje kan je hieronder bekijken. Maar LET OP: er zitten natuurlijk spoilers in, aangezien het een samenvatting is van de eerste twee seizoenen. Wij kunnen niet wachten. Jullie? Laat het ons zeker even weten op Facebook of Instagram.