Hit enter after type your search item

Slecht nieuws voor Once Upon a Time seizoen 7 fans

/
img

Het was al lange tijd angstvallig stil rondom Once Upon a Time seizoen 7. Wanneer zou dit zevende seizoen toch op Netflix komen? Er kwam maar geen informatie en dus werd er van het slechtste uitgegaan. En dit voorgevoel bleek correct en bij het juiste eind. 

Once Upon a Time seizoen zal namelijk niet meer op Netflix komen. Vanaf 6 augustus 2018 kan je het zevende seizoen namelijk alleen nog maar op Ziggo bekijken. Een hardgelach voor de fans. Het lijkt ons dat de eerste zes seizoenen ook van Netflix zullen verdwijnen, maar vanaf wanneer dat zal zijn, is nog niet bekend.

Netflix heeft het dus verloren qua uitzendrechten van Ziggo en dus mogen ze de serie straks niet meer uitzenden. En dat is jammer, want het was een zeer populaire serie met een hoop trouwe en vooral wat jongere fans.

Dit zevende seizoen is trouwens het laatste seizoen. Op de Amerikaanse televisie was de allerlaatste aflevering, die de titel Leaving Storybrooke meekreeg, twee maanden geleden uitgezonden.

Om de pijn misschien nog een beetje te verzachten, kan je hieronder de trailer zien van Once Upon a Time seizoen 7. Je moet toch wat.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :