snowpiercer seizoen 2 wanneer op netflix Snowpiercer (seizoen 2)

Snowpiercer (seizoen 2) deze maand al op Netflix

Goed nieuws voor trein- en sciencefictionliefhebbers: Snowpiercer (seizoen 2) komt deze maand al op Netflix. In dit artikel lees je alles dat nu bekend is over dit tweede seizoen.

Wanneer komt Snowpiercer (seizoen 2) op Netflix?

Om maar gelijk met de spreekwoordelijke (trein)deur in huis te vallen: Snowpiercer (seizoen 2) komt op 26 januari op Netflix Nederland. De trailer van dit tweede seizoen bekijk je hieronder.

Wat zullen we te zien krijgen?

In dit tweede seizoen van de serie zal een grote rol zijn weggelegd voor het personage Mr. Wilford, gespeeld door Game of Thrones acteur Sean Bean. Maar ook de karakters Melanie Cavill (Jennifer Connelly) en Andre Layton (Daveed Diggs) zullen wederom te zien zijn.

Daarnaast zal er een nieuwe en heftige machtsstrijd plaatsvinden tussen Mr. Wilford en Andre Layton. Want er is inmiddels een grote rol weggelegd voor een tweede trein.

Tel daar nog een grote ontdekking van Melanie bij op, een ontdekking die voor veel opschudding zal zorgen, en je hebt genoeg dynamiet om er een heerlijk tweede seizoen van te maken.

De trein besturen. Bron: Snowpiercer / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Prequel van de film

De serie is trouwens een prequel op de gelijknamige film uit 2013 van regisseur Bong Joon Ho, bekend van films als Parasite en Okja. Moeder Aarde is veranderd in een grote, koude oppervlakte waar niet meer op te leven valt. Veel mensen zijn inmiddels gesneuveld.

De mensen die het wel hebben overleefd, uiteraard uit verschillende klassen, zitten inmiddels in een rijdende trein met de naam Snowpiercer. Alleen daar zijn de omstandigheden goed genoeg om niet gelijk dood te vriezen. Deze trein heeft 1001 wagons en rijdt doelloos rond.

Het maakt Snowpiercer een serie vol vaart, actie, hele toffe cinematografie en een sterk plot. Wij zijn daarom zeer benieuwd waar de makers ons in Snowpiercer (seizoen 2) heen brengen met hun trein(en).