Space Force, een Netflix Original

Space Force, een Netflix Original met o.a. Steve Carell

Er komt binnenkort een nieuwe Netflix Original op Netflix, namelijk de komedieserie Space Force. De hoofdrollen zullen zijn voor held Steve Carell, John Malkovich en Lisa ‘Phoebe’ Kudrow.

Synopsis van Space Force

In Space Force, een Netflix Original, draait het om groep mensen die samen een nieuwe tak binnen het Amerikaanse leger moeten gaan vormen. De naam van deze groep, je raadt het misschien al, is Space Force.

De leiding over dit groepje ongeregeld komt in handen van piloot Mark R. Naird (Steve Carell). Hij moet hiervoor naar een legerbasis in Colorado verhuizen, samen met zijn vrouw Maggie (Lisa Kudrow), die zichzelf alweer 20 jaar wegcijfert voor de carriere van haar man.

Doel van het nieuwe project? De Amerikanen moeten weer op de maan gaan landen om op deze manier de wereld te tonen dat zij nog steeds de dominante ruimtepartij zijn.

Vanaf wanneer op Netflix?

Producent van Space Force, een Netflix Original, is Greg Daniels, de man die ook de Amerikaanse versie van The Office produceerde. Inderdaad, ook in deze serie speelde Steve Carrell de hoofdrol. Dit maakt de verwachtingen toch wel hooggespannen.

Vanaf 29 mei 2020 kunnen we zien of deze worden ingelost, want dan verschijnt de serie in zijn geheel op Netflix!