Stranger Things (seizoen 3) wanneer op Netflix

Steeds meer bekend over releasedatum Stranger Things (seizoen 3)

Twee weken geleden kwam er een kort promotiefilmpje online over het derde seizoen van Stranger Things. En langzamerhand komen we steeds meer te weten vanaf wanneer we kunnen genieten van Stranger Things seizoen 3 op Netflix. En ons voorgevoel bleek te kloppen. 

Kwam het eerste seizoen van de populaire Netflix Original nog in de zomer van 2016 op Netflix, het tweede seizoen liet vervolgens op zich wachten tot oktober vorig jaar. Er zal dus meer dan een jaar tussen het eerste en het tweede seizoen van Stranger Things.

En voor Stranger Things (seizoen 3) moeten we zelfs nog meer geduld hebben. Want dit derde seizoen zal pas in de zomer van 2019 op de streamingsdienst komen. Dit duurt dus nog wel een tijdje, jammer genoeg. Dit heeft een woordvoerder van de show bevestigd.

En als we goed naar het filmpje hadden gekeken dat half juli online kwam, check hem hieronder, dan hadden we het ook al kunnen weten. Hierin zien we dat The Starcourt Mall, het eerste grote winkelcentrum in Hawkins, komende zomer open zal gaan.

Ben je benieuwd waar dit derde seizoen ongeveer over zal gaan? Lees dan ons oude artikel HIER terug.

Hoe dan ook, het duurt nog wel even voor we weer kunnen genieten van deze fabelachtige en unieke televisieserie. Tot die tijd moet je je maar vermaken met andere films en series op Netflix. Welke de moeite waard zijn, vraag je ons? Elke week schrijven we sowieso een artikel met daarin alle nieuwe titels en onze tips. Deze kan je hier teruglezen.

Abonneer je ook zeker even op onze nieuwsbrief en like onze Facebookpagina, want op deze manier weet jij direct als er een exacte datum bekend wordt gemaakt vanaf wanneer we naar Stranger Things (seizoen 3) kunnen kijken.

Nog een fijne en warme dag allemaal!