Stranger Things, Dark en Jessica Jones

Stranger Things (3), Dark (2) en Jessica Jones (3) snel op Netflix

De komende vijf weken komen er nieuwe seizoenen online op Netflix van drie toffe series. Wij vinden het alle drie dikke aanraders en dus zetten we de series nog even in een welverdiend zonnetje.

Het gaat om Strangers Things (seizoen 3), Dark (seizoen 2) en Jessica Jones (seizoen 3). Alle drie deze series komen dus met nieuwe seizoenen. Wanneer ze op Netflix komen lees je in dit artikel en de trailers/teasers kan je hier ook gelijk bekijken. Het is fijn om zo alvast in de stemming te komen.

Strangers Things (seizoen 3)

We trappen die overzichtje af met de bekendste serie van de drie: Stranger Things. Het derde seizoen van deze populaire Netflix Original zal op 4 juli 2019 op Netflix verschijnen en zoals je gewend bent van deze serie, zullen alle afleveringen tegelijkertijd online komen. Dat is wel zo fijn.

Dit derde seizoen van Stranger Things zal trouwens Stranger Things 3 gaan heten en dus niet Strangers Things seizoen 3, maar dat is alleen een kleine kanttekening. Waar dit derde seizoen over zal gaan, lees je in ons artikel ‘Stranger Things 3: wat we tot nu toe weten‘ van een paar weken terug.

De zomerse trailer van dit derde seizoen vind je hieronder. Kijk jij hier ook zo naar uit? Laat het ons dan vooral even weten via Facebook!

DARK (seizoen 2)

En dan gaan we in één ruk verder met DARK (seizoen 2) wat tevens een Netflix Original is. Ditmaal betreft het een serie van Duitse makelij en dat pakt goed uit.

Het eerste seizoen van deze mysterieuze en spannende serie kwam eind 2017 op Netflix en het tweede seizoen van DARK kunnen we op 21 juni 2019 op Netflix verwachten.

In deze serie draait het om de vermissing van twee Duitse tieners in het rustige dorpje Winden. Ze verdwijnen kort achter elkaar. Dat het dorp zelf ook een beetje een vreemde geschiedenis heeft, draagt alleen maar bij aan de spanning en de geheimzinnigheid van DARK.

Zoals we bij ons artikel over DARK (seizoen 1) al zeiden en waar we nu nog steeds achter staan:

DARK is een serie over het onvermogen, en het belang, van een gemeenschap om het verleden op een juiste manier af te sluiten.

De trailer DARK (seizoen 2) kan je hieronder rustig op je gemakje kijken. Wij hebben in iedergeval ook onwijs zit in dit nieuwe seizoen van deze Netflix Original. Net als dat we zin hebben in het derde seizoen van Stranger Things, waar we hierboven over schreven.

Jessica Jones (seizoen 3)

We sluiten dit artikel af met Jessica Jones (seizoen 3). Vanaf 14 juni 2019 kunnen we alle nieuwe afleveringen van dit derde seizoen op Netflix verwachten. Wij kijken er alvast hevig naar uit.

In Jessica Jones volgen we het gelijknamige karakter, een superheldin met een posttraumatische-stressstoornis die besluit haar superhelden-petje figuurlijk af te zetten om een detectivebureau te beginnen, als een normaal iemand. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Wij vinden vooral de rauwheid en hoe het personage van Jessica Jones wordt uitgwerkt zeer de moeite waard. We kunnen dus niet wachten op het derde, en tevens laatste seizoen, van Jessica Jones op Netflix. De trailer vind je hieronder.

Stranger Things, Dark en Jessica Jones: wij zitten al klaar

Ziezo, nu weten jullie ook wanneer jullie de nieuwe seizoenen van Stranger Things, Dark en Jessica Jones op Netflix kunnen verwachten. Hopelijk vond je het ook leuk om de trailers alvast te zien en wat meer info over deze series te lezen.

Ben je trouwens meer benieuwd naar alle nieuwe series en films op Netflix die de afgelopen weken online zijn gekomen en onze tips hieruit? Lees dan zeker onze weekoverzichten van de afgelopen weken even door. Hierin zetten we alles voor je op een rijtje. Je kan ze hieronder vinden:

Volg ons

Wil je nou nooit meer iets missen met betrekking tot nieuws, recensies, tips en meer qua Netflix Nederland? Dan raden we je aan onze Facebookpagina te liken en je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Deze laatste willen we eigenlijk elke week sturen, maar kijk er niet van op als je soms maar 1x in de 3 weken ontvangt, haha. Oké, dit was het weer. Een fijn weekend nog iedereen!