stranger things seizoen 4 wanneer op netflix

STRANGER THINGS S4 HEEFT EEN DATUM

Stranger Things S4 – oftewel het vierde seizoen – heeft een datum! In dit artikel vertellen we je alles over seizoen 4 van Stranger Things. Lees je mee?

Wanneer komt Stranger Things S4 op Netflix?

First things first. Laten we beginnen met de belangrijkste vraag, namelijk: wanneer komt Stranger Things S4 op Netflix? Nou, dat zal op 27 mei 2022 zijn.

En direct een kleine side-note. Het seizoen is in tweeën gesplitst. Op de 27e zal het eerste deel van dit vierde seizoen op Netflix komen.

Vervolgens is er een korte zomerstop van 5 weken. Na deze stop zal op 5 juli 2022 het tweede deel op Netflix verschijnen verschijnen.

Waar gaat Stranger Things seizoen 4 over?

Nu je weet wanneer Stranger Things seizoen 4 op Netflix komt, wil je natuurlijk ook weten waar het vierde seizoen over gaat. Bekijk anders eerst even de trailer hieronder om een 1e indruk te krijgen.

Word jij er veel wijzer van? Wij niet! Maar goed, dat is natuurlijk ook wel de charme van het soms toch vrij mysterieuze Stranger Things!

Wat we wel al weten is dat het seizoen zich een half jaar na The Battle of Starcourt afspeelt. Deze strijd heeft zijn weerslag gekend op het stadje Hawkins. En dat is nog zacht uitgedrukt…

De vrienden vinden het moeilijk om met deze gebeurtenis om te gaan en gaan daarom zelfs even uit elkaar. En natuurlijk hebben ze ook zelf allemaal nog zo hun probleempjes, zoals je mag verwachten bij tieners.

Alsof dat nog niet genoeg was, dreigt er wéér een gevaar. Koppel hier een nieuw mysterie aan en de terugkomst van een oude bekende, en je hebt een beetje een idee waar het vierde seizoen van Stranger Things over gaat!

stranger things S4 seizoen 4 wanneer op netflix
De vriendengroep. Bron: Stranger Things / Netflix

Komt er een Stranger Things seizoen 5?

Dan rest de grote vraag of er een Stranger Things seizoen 5 komt. We houden het antwoord kort: ja. Dit hebben de makers al bekendgemaakt.

Verder is het ook al duidelijk dat dit vijfde seizoen het laatste seizoen van Stranger Things zal zijn. Maar de makers sluiten het niet uit – en wij achten de kans zelfs zeer groot – dat er ook nog spin-offs gemaakt zullen worden!