wanneer Stranger Things seizoen 3 op Netflix

Stranger Things seizoen 3 heeft een datum!

Het jaar 2019 begint met net zo’n knal als 2018 eindigde: ditmaal met nieuws uit het kamp van Stranger Things. Er is namelijk een releasedatum bekendgemaakt voor Stranger Things seizoen 3!

2019 begint goed

Deze aankondiging werd gedaan door middel van een kleine teaser die je onderaan dit artikel kan bekijken. Hierin wordt afgeteld naar het jaar 1985, dus de timing van het online komen van dit filmpje is niet zonder reden, zo vlak na oud en nieuw.

In het filmpje wordt dus afgeteld naar het nieuwe jaar en lezen we de zin ‘one summer can change everything….’. Wij zijn benieuwd wat hiermee bedoeld wordt. We verwachten weer een hoop gekkigheid, fantasie, spooky dingen en toffe jaren ’80 muziek en Pop Culture: zoals we inmiddels van Stranger Things gewend zijn.

Wat weten we over het derde seizoen?

Er is nog niet heel veel bekend over Stranger Things seizoen 3, maar iets dat we wel al weten zijn de namen van de verschillende afleveringen. Vaak zitten daar ook wel wat hints in. De afleveringen van dit derde seizoen zullen de volgende namen dragen:

  • Suzie, Do You Copy? (aflevering 1)
  • The Mall Rats (aflevering 2)
  • The Case of the Missing Life Guard (aflevering 3)
  • The Sauna Test (aflevering 4)
  • The Source (aflevering 5)
  • The Birthday (aflevering 6)
  • The Bite (aflevering 7)
  • The Battle of Starcourt (aflevering 8)

Wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix?

Stranger Things seizoen 3 zal aankomende zomer op Netflix verschijnen, namelijk op 4 juli 2019. We moeten dus nog wel even geduld hebben, maar het is niet anders.

Het verhaal van dit derde seizoen zal zich ook afspelen op 4 juli, maar dan van het jaar 1985, dus zo gek is dat allemaal niet. We hadden het kunnen weten.

De teaser voor het derde seizoen van Stranger Things

Hopelijk houd je het dus nog eventjes vol tot aankomende zomer. Wil je in de tussentijd iets anders kijken? Check dan zeker onze weekoverzichten met al onze Netflix tips.

De teaser voor het derde seizoen van de serie Stranger Things, waarin dus de datum van verschijning kenbaar wordt gemaakt, kan je hieronder op je gemakje bekijken. Wij vonden het filmpje weer een typisch Stranger Things gevoel hebben, dus we gokken dat dit derde seizoen waarschijnlijk weer net zo tof wordt.

En goed nieuws, want Stranger Things seizoen 4 zal sowieso gemaakt worden, als we de makers mogen geloven, en er is zelfs een kans dat er tevens een vijfde seizoen gemaakt gaat worden. We kunnen dus nog wel eventjes vooruit.