Suits (seizoen 9) - het laatste seizoen - bijna op Netflix one last con

Suits (seizoen 9) – het laatste seizoen – bijna op Netflix

Het is bijna zover: Suits (seizoen 9) komt op Netflix! Het is het laatste seizoen van deze populaire serie, dus we gokken dat er vast wel een aantal mensen benieuwd zijn naar dit negende seizoen. Je leest er hier alles over, inclusief de verschijningsdatum op Netflix.

Wanneer komt Suits (seizoen 9) op Netflix?

Suits (seizoen 9) komt op 17 juli 2021 op Netflix. Wij zijn benieuwd hoe de bedenkers zo’n grote serie een waardig einde weten te geven. Dat is vaak toch wel een dingetje dat vaker niet dan wel goed uitpakt bij series van dit kaliber.

Maar als we de iMDB-cijfers van het negende seizoen van Suits een beetje bekijken – met o.a. een 9,5 voor de laatste aflevering One Last Con – is dat in dit geval vast gelukt.

Waar gaat Suits eigenlijk over?

Als je de serie nog nooit gezien hebt, hier even in het kort waar Suits over gaat. In het begin draait het om schoolverlater Mike Ross (Patrick J. Adams), een slimme jongen die door zijn vlotte babbel een baan krijgt aangeboden bij een gerenommeerd advocatenbureau.

Dit bureau in New York wordt gerund door Harvey Specter (Gabriel Macht) en bestaat verder uit een hoop verschillende collega’s. Mike klimt steeds iets meer op in de hiërarchie, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Achtste en negende (/laatste) seizoen

In het achtste en één-na-laatste seizoen was Mike inmiddels van het toneel verdwenen – evenals het personage Rachel gespeeld door ene Meghan Markle – en draaide het om een machtsstrijd tussen Harvey en Robert (Wendell Pierce).

En goed nieuws voor de fans van Mike: hij keert terug in Suits (seizoen 9)! Wij gaan in ieder geval niks verklappen, maar de hoofdrolspelers zelf waren in ieder geval tevreden met het einde.

Dit negende seizoen is – met een totaal van 10 afleveringen – wel een stuk korter dan de overige seizoenen van Suits, maar dat mag de pret vast niet drukken. Laat je ons wel even weten wat jij er van vond? Dat kan via Instagram en/of Facebook.