The Bodyguard seizoen 2 op Netflix Nederland

Komt er dan toch een The Bodyguard seizoen 2?

The Bodyguard seizoen 2 op Netflix Nederland

Fans van de serie The Bodyguard, waar wij onszelf ook onder durven te scharen, zullen verheugd zijn met het volgende nieuws: er zijn gesprekken voor The Bodyguard seizoen 2!

Eind oktober kwam deze BBC-serie op Netflix Nederland en het werd gelijk een succes en niet alleen bij ons, want de serie heeft inmiddels een 8.2 als gemiddeld cijfer uit 66.509 stemmen op IMDb.

Wij schreven er toentertijd trouwens o.a. het volgende over:

Bodyguard op Netflix is een super spannende politieke thriller met een hoop psychologische lijntjes. Het is echt een verslavende serie geworden die je op het puntje van je stoel brengt, om je daar niet meer vandaan te krijgen. 

Nou, als wij dat zeggen, zal het wel kloppen 😉 Nee, alle gekheid op een grote stok. The Bodyguard was gewoon een super spannende serie met een hoog bingewatch-gehalte.

Het verhaal

Voor de lezers die de serie niet kennen, The Bodyguard op Netflix gaat over David Budd (Richard Madden), een ex-militair die een aanslag weet te verijdelen. Als dank krijgt hij een zeer prestigieus baantje: beveiliger van de minister van Binnenlandse Zaken.

Dit is minister Julia Montague (een rol van Keeley Hawes), een ambitieuze mevrouw met een aantal denkbeelden die niet stroken met de denkbeelden van beveiliger Budd. Maar toch zal hij haar moeten beschermen, aangezien dat nu net zijn baan is. Alleen belandt hij daarna in een complot waardoor hij precies tussen twee partijen in komt te staan.

The Bodyguard seizoen 2

Wat volgt is een verslavende serie die we het beste kunnen omschrijven als een psychologische thriller. Je blijft maar doorkijken en voor je het weet heb je de 6 afleveringen van ongeveer een uur gezien. En dan wat?

Want er was geen tweede seizoen, aangezien het een BBC-miniserie was. Maar we hebben goed nieuws, want The Bodyguard seizoen 2 lijkt dus in de maak! Jed Mercurio, de bedenker van de serie, zei er laatste het volgende over:

“We’re in talks. We’re going through the logistics of it”.

Bedenker Jed Mercurio @ het Banff World Media Festival

Dit lijkt dus erg goed nieuws. Jammer genoeg is er verder nog niks bekend over waar dit tweede seizoen van The Bodyguard dan over zal gaan en wanneer seizoen 2 op Netflix zal komen. Maar als we meer weten, lees je dat gelijk op onze site, op de Facebookpagina en in onze nieuwsbrief, dus volg onze kanalen.