wanneer komt The Bridge seizoen 4 op Netflix

The Bridge seizoen 4 heel snel op Netflix!

The Bridge seizoen 4 komt heel snel op Netflix! Dat goede nieuws bereikte ons vandaag via een exclusieve e-mail van Netflix. We moeten bekennen dat ons hart een salto, met goede afsprong, maakte, want we zijn al vanaf het eerste seizoen grote fans. Hier lees je waarom en vanaf wanneer je naar dit vierde seizoen kan gaan kijken op Netflix. 

Waar gaat The Bridge ook alweer over?

In de eerste twee seizoenen zien we Saga en Martin, een Zweedse en een Deense rechercheur, twee huiveringwekkende zaken oplossen. Tot nu toe nog niks nieuws onder de zon, want er zijn inmiddels heel veel Scandinavische misdaadseries. Maar The Bridge was en is anders dan het gros.

De sfeer was ijzingwekkend, de beelden om je vingers bij af te likken,  de hoofdpersonages zeer sterk en goed uitgewerkt en de verhaallijnen (per seizoen een nieuw verhaal, maar wel met dezelfde hoofdrolspelers) elke keer weer raak en ontzettend spannend.

We zeggen nu trouwens wel heel makkelijk ‘met dezelfde hoofdrolspelers’, maar dat gaat eigenlijk alleen over Saga. Martin komt in seizoen 3 en seizoen 4 namelijk niet terug. Hij werd vakkundig uit de serie geschreven, omdat de acteur Kim Bodnia er niet uitkwam met de makers. Dit werd trouwens wel erg sterk opgelost.

In het derde en vierde seizoen werd Martin vervangen door Henrik (Thure Lindhardt), een andere Deense rechercheur die zelf ook de nodige problemen heeft. En ook dit personage wordt weer fantastisch uitgewerkt en is een grote toevoeging.

10 redenen waarom je moet kijken

Heel lang geleden, toen de winters nog winters waren en de zomers nog zomers, schreven we al eens een stukje over waarom we fan waren van de serie. We hebben toen 10 redenen genoemd waarom je de serie, als je dat nog niet had gedaan, zeker even moest gaan kijken.

Wij staan nog steeds achter dit artikel, dus als je daar ook benieuwd naar bent, dan moet je HIER maar eventjes klikken. Dan kan je het eventjes op het gemakje teruglezen.

the bridge seizoen 4 Netflix Nederland saga baby

Wanneer komt The Bridge seizoen 4 op Netflix?

En binnenkort is dan eindelijk zo ver: The Bridge seizoen 4 op Netflix. Dit vierde, en waarschijnlijk tevens laatste seizoen want er komt geen The Bridge seizoen 5 jammer genoeg, zal vanaf 1 januari 2019 op Netflix te zien zijn. Dat zijn dus nog maar 2 weekjes!

Wij gaan ons alvast even voorbereiden op de briljante Saga en haar, niet bij naam genoemde autisme. Want oh wat kunnen we daar van genieten. Zij is zelfs een van onze meest favorieten televisiepersonages van de afgelopen jaren. Dat zegt wel iets.

De trailer van The Bridge seizoen 4 zie je trouwens hieronder! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het 1 januari is.