the get down trailer

The Get Down: trailer op Netflix

Nog even geduld en we kunnen weer gaan genieten van een nieuwe Netflix Original. De serie zal The Get Down gaan heten en zal vanaf 12 augustus 2016 exclusief op streamingsdienst Netflix te zien zijn. Netflix heeft een nieuwe The Get Down trailer uitgebracht om een beetje in de stemming te raken.

Een half jaartje geleden schreven we als eens een artikel over The Get Down. We penden er toen onder andere over:

The Get Down neemt je mee terug naar de straten van de Bronx (New York) van de jaren ’70, waar een groepje jongeren onder armoedige omstandigheden hun ziel en zaligheid in dans en muziek leggen. Ze bevinden zich in een periode waar disco nog hoogtij viert, maar ook waar elementen van hiphop zichtbaar werden voordat het zelfs hiphop genoemd werd. Een uitermate boeiende muziekperiode dus!

[…]

Muziek blijkt dan ook een bijzondere uitlaatklep voor de jongeren. Zeker omdat de maatschappij zo roerig is.

Wij zijn nog steeds uitermate benieuwd naar deze serie, omdat we altijd veel interesse hebben voor films/series waarin de VS centraal staat. Tel daar het feit bij op dat we groot hiphopliefhebbers zijn en dan heb je een ABC’tje.

The Get Down trailer

Zoals gezegd heeft Netflix een nieuwe trailer de digitale online wereld in geslingerd met als doel om ons alvast een beetje warm te maken voor The Get Down. Bepaal zelf of dat is gelukt door de onderstaande trailer te bekijken.

https://www.youtube.com/watch?v=Op6ECCMIx5w&

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.