The Last Kingdom (seizoen 3) heeft een datum voor Netflix

The Last Kingdom (seizoen 3) heeft een datum

Eindelijk! The Last Kingdom (seizoen 3) heeft een datum! We weten eindelijk wanneer dit derde seizoen van deze populaire serie op Netflix komt. En een kleine spoiler: dat is al heel snel.

Voor de fans van The Last Kingdom is het misschien overbodige informatie, maar waar gaat de serie eigenlijk over? Alfred de Grote moet zijn koninkrijk verdedigen tegen die verdraaide Noorse Vikings. Tegelijkertijd wil Uhtred, opgevoed door deze Vikings maar eigenlijk een Saksistisch ventje, een eigen natie stichten.

Het is een zeer groots opgezette, dramatische, historische dramaserie met de nodige intriges en het nodige geweld. Het ziet er cinematografisch werkelijk prachtig uit.

The Last Kingdom (seizoen 3)

Maar wanneer kunnen we dan eindelijk naar dit derde seizoen gaan kijken op Netflix? The Last Kingdom (seizoen 3) zal vanaf 9 januari 2020 dan eindelijk op Netflix verschijnen. Het duurde en het duurde, maar nu is dan eindelijk het Vikingzwaard door de spreekwoordelijke kerk.

En goed nieuws voor de liefhebbers van The Last Kingdom, want er is ook al een vierde seizoen. Als er meer informatie is omtrent dit seizoen, dan lees het in onze nieuwsbrief, op Facebook of op onze Instagram!