The Walking Dead (seizoen 10) wanneer op netflix nederland te zien

The Walking Dead (seizoen 10) heel snel op Netflix

Goed nieuws voor alle liefhebbers van zombies onder ons: The Walking Dead (seizoen 10) komt al heel erg snel op Netflix! Je leest er hier alles over.

Vertraging door COVID-19

Door het hele COVID-19 gebeuren liepen de opnames van het tiende seizoen vertraging op. Het einde van dit seizoen moest nog worden opgenomen, maar alles werd stilgezet. Inmiddels is alles gefilmd.

De laatste aflevering van The Walking Dead (seizoen 10) komt aanstaande maandag op de Amerikaanse televisie. En goed nieuws voor de fans, want er is besloten om er nog zes nieuwe afleveringen aan vast te plakken. Deze zullen begin 2021 te zien zijn. Dus eigenlijk is de aankomende aflevering nog niet de seizoensfinale.

Wanneer komt Walking Dead (seizoen 10) op Netflix?

Maar vanaf wanneer kunnen we dan op Netflix kijken naar The Walking Dead (seizoen 10)? Daar bestaat een heel klein beetje verwarring over, want op Netflix zelf staat dinsdag 6 oktober en het twitteraccount van Netflix spreekt over een dag eerder, op maandag 5 oktober dus.

Wij denken dat het te maken heeft met de tijd van plaatsing. Door het tijdsverschil met de VS zal het goed kunnen dat het tiende seizoen dus pas aanstaande dinsdag te zien zal zijn. Hoe dan ook, we raden je aan Netflix in de gaten te houden, zowel op maandag als op dinsdag.

UPDATE – 7 oktober 2002

Wij zaten klaar op 6 oktober, maar er kwam maar niks. Ook het bericht op social media werd door Netflix verwijderd en de coming soon datum verdween bij de titel. Wat was hier aan de hand? Wij namen contact op met Netflix en ze hadden slecht nieuws: de releasedatum was toch verschoven.

Echt heel vervelend en stom dat Netflix dat zo kort dag aanpast. Nou ja, dat wordt dus ietsje langer wachten. Ze zeggen nu dat het tiende seizoen in december op de streamingsdienst zal verschijnen. Als we meer weten, lees je het op onze site.

Het einde van de serie

En dan komt The Walking Dead (seizoen 11) ook al aardig in de buurt. Dit elfde seizoen, dat waarschijnlijk in 2022 op de televisie en op Netflix zal komen, zal het laatste seizoen van deze populaire en langlopende serie worden.

The Walking Dead (seizoen 10) wanneer op netflix nederland
Carol (Melissa McBride) is het personage dat er al vanaf het begin in zit. Bron: The Walking Dead / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

Maar als je van dit nieuws een beetje moet huilen, moet je het maar zo zien dat het nog erg lang duurt voordat je dit laatste seizoen van The Walking Dead gezien hebt. En dat er ook nog spin-offs zijn en komen. Zo krijgen de personages Carol en Daryl bijvoorbeeld hun eigen serie.

Maar goed, tot het zo ver is, kan je aankomende maandag 5 oktober of dinsdag 6 oktober dus genieten van de eerste zestien afleveringen van het tiende seizoen van de serie.