The Witcher seizoen 2 in december op Netflix

The Witcher seizoen 2 in december op Netflix

Het tweede seizoen van de grootse fantasieserie The Witcher komt in december op Netflix! We zetten alle tot nu toe bekende informatie over The Witcher seizoen 2 hier voor je op een rijtje.

Grote en belangrijke franchise

Als je bekend bent in het fantasy-boekgenre, dan is de kans groot dat je weleens van The Witcher gehoord hebt.

Het is een grote en bekende serie boeken van de Poolse auteur Andrzej Sapkowski. Er werd zelfs een computerspel van gemaakt dat misschien zelfs nóg bekender werd dan de boeken.

Het kwam voor ons daarom niet als een verrassing dat er een televisieserie van gemaakt zou worden. Het eerste seizoen hiervan – met een budget van maar liefst 65 miljoen dollar – kwam eind 2019 op Netflix en deed het goed. Zeker in de fantasy-fanaat-kringen.

Wanneer komt The Witcher seizoen 2 op Netflix?

Geralt poserend met zijn favoriete wapen, het zwaard. Bron: The Witcher / Netflix – tekst loopt door onder afbeelding

En nu is er dus nieuws over het tweede seizoen. The Witcher seizoen 2 zal vanaf 17 december 2021 op Netflix verschijnen.

Ook dit seizoen zal bestaan uit in totaal acht afleveringen en zal wederom draaien om het karakter Geralt of Rivia a.k.a. The Witcher (Henry Cavill).

Hij is als man in te huren – op een plek dat het Continent wordt genoemd – om te jagen op allerlei enge gedrochten, monsters en ander gespuis die voor overlast zorgen. En hij is daar ook nog eens ontzettend goed in.

In het tweede seizoen van The Witcher is Geralt er 100% zeker van dat Yennefer – de grote liefde van de beste man – om het leven is gekomen tijdens de ‘Battle of Sodden’.

En daarom besluit hij prinses Ciri tijdelijk onder te brengen in zijn ouderlijk huis Kaer Morhen. Op deze manier wil hij haar beschermen tegen de gevaren van de buitenwereld. Maar het lijkt er op dat het grootste gevaar vanuit Ciri zelf komt …