Tiger-King-Seizoen-2 joe tijger wanneer op netflix

Tiger King seizoen 2: alles wat we weten over dit tweede seizoen!

Heb je vorig jaar ook met verbazing gekeken naar Joe Exotic en zijn aparte entourage? Je was niet de enige! En we hebben goed nieuws, want Tiger King seizoen 2 is in de maak!

Beestenboel

True Crime zoals je dat nog nooit eerder had gezien. Zo kunnen we Tiger King prima samenvatten. De personages waren zo apart, dat er zelfs verhalen rond gingen dat alles verzonnen was, maar dat is altijd ontkend.

Maar eerst even in het kort waar de serie over gaat. Hoofdrolspelers zijn enerzijds Joe Exotic met zijn eigen ‘dierentuin’ vol exotische dieren en anderzijds dierenrechtenactiviste Carole, de eigenaar van Big Cat Rescue.

Aanklacht voor 1 miljoen dollar

Carole voert actie tegen verzamelaars van wilde dieren. In 2011 klaagt ze Joe aan en ze wint. De schikking is 1 miljoen dollar en Joe Exotic is failliet. Dat was natuurlijk niet goed voor hun onderlinge relatie.

Dus wat doe je dan? Je beschuldigt je tegenstander van moord. Moord op haar man Don Lewis. Een man die in 1997 op een mysterieuze manier verdween en waarvan niets meer werd gehoord. Ze zou hem – volgens Joe Exotic – aan haar grote katten hebben gevoerd.

Wat volgt is de bizarre strijd tussen Joe en Carole. Tel daar nog een cult van ene Bhagavan “Doc” Antle, drugsgebruik, bijzondere karakters, juridisch getouwtrek en een moordopdracht bij op en je krijgt een idee van de kleurrijke serie.

Wanneer komt Tiger King seizoen 2 op Netflix?

Een exacte datum voor het tweede seizoen is jammer genoeg nog niet bekendgemaakt door Netflix. Maar wij zitten er bovenop en als we meer weten, lees je dat op onze site, Facebookpagina, Instagram en in de nieuwsbrief. Onze voorspelling is dat rond mei 2022 zal zijn.

Een tweede seizoen zat er al een beetje aan te komen. Zo’n populaire serie verdient natuurlijk een vervolg en Netflix dacht daar hetzelfde over. Via verschillende hoofdrolspelers werd er op social media al gespeculeerd over een Tiger King seizoen 2 en nu is de kogel dus echt door het gebedshuis.

Wat weten we over het tweede seizoen?

Maar wat weten we eigenlijk over dit tweede seizoen? Nou, als de geruchten kloppen, zou Carole Baskin niet meer meedoen. Ze zou namelijk niet tevreden zijn hoe ze in het eerste seizoen werd neergezet.

Volgens haar was het de bedoeling dat zij de heldin van de show zou worden, maar dat pakte toch iets anders uit.

Verder is er na de serie nog een hoop gebeurd, zoals het verzoek van Exotic aan president Trump om zijn aanklacht kwijt te schelden – iets dat niet lukte -, aanklachten tegen Doc Antle, Carole die de rechten kreeg van het park van Exotic en nog veel meer.

Het tweede seizoen kan dus werkelijk waar alle kanten op. En dan zijn er ook nog geruchten over twee spin-offs … Wij zijn in ieder geval super benieuwd! We wachten het allemaal gewoon lekker af.