joe-exotic-posing-tiger-king-seizoen-2-season-when-wanneer-netflix

Tiger King (seizoen 2) op komst

De geruchten worden steeds sterker dat Tiger King (seizoen 2) er eindelijk gaat komen! Dat kon natuurlijk eigenlijk ook niet anders, omdat de serie vorig jaar één van de grootste successen op Netflix was.

Koning tijger

Het eerste seizoen van Tiger King kwam in maart 2020 op Netflix in een tijd waarin Corona door veel mensen nog gezien werd “als gewoon een griepje” en de quarantaine als “lekker even vakantie”. Nu weten we wel beter.

De serie was een ontzettend succes en vrijwel iedereen leek de avonturen van Joe Exotic en Carole Baskin gezien te hebben. Het was dan ook een vrij bizar gezelschap.

Joe heeft een eigen dierentuin waarin hij allerlei exotische dieren houdt en aan de andere kant staat Carole, de baas van Big Cat Rescue en dierenrechtenactiviste.

Joe gelooft alleen niet dat het Carole om de dieren gaat. Sterker nog, hij denkt dat ze er alleen maar op uit is om zijn dieren af te pakken om er zelf geld mee te verdienen.

En Joe gaat zover in zijn verhaal, dat hij ook nog denkt dat Carole haar man Jack Donald Lewis, die al lang vermist is, heeft vermoord. Het is me wat allemaal.

Tiger King (seizoen 2)

Tel daar een hoop seksverhalen, drugs, driehoeksverhoudingen, mislukte podcasts, bedreigingen en juridisch getouwtrek bij op en je krijgt een beetje een idee van de serie Tiger King. Kortom, een vrij bont gezelschap en bizar plot dus.

En nu is er dus goed nieuws, want het lijkt er zeer sterk op dat Tiger King (seizoen 2) er gaat komen! Dierenverzorger met één been John Reinke en de louche zakenman met de jetski James Garretson hebben dit namelijk verklapt. We geloven ook best dat de makers genoeg materiaal hebben voor nog tien seizoenen …

Dat Netflix de rechten al heeft gekocht voor dit tweede seizoen, is natuurlijk ook best een grote hint. Een van de hoofdrolspelers had het er zelfs over dat het tweede seizoen in maart of april op Netflix zou komen … Hoe dan ook, als we meer weten over de exacte datum, lees je dat op onze site, in de nieuwsbrief, op Facebook of op Instagram!