Titans-Easter-Eggs Titans seizoen 3 bijna op Netflix-1

Titans seizoen 3 bijna op Netflix

Fans van superhelden, opgelet: Titans seizoen 3 komt bijna op Netflix! In dit artikel zetten we alle informatie over dit derde seizoen voor je op een rijtje.

Waar gaat Titans over?

Maar eerst even een kleine opfrissing. Want waar gaat de DC-serie Titans eigenlijk over? Nou, om een groepje jonge superhelden en dan vooral om het karakter Robin.

Je weet wel, het hulpje van Batman. In Titans staat hij ook bekend onder zijn namen Dick Grayson en Nightwing.

Inmiddels heeft ie niks meer met Batman te maken en trekt hij zijn eigen plan in Detroit, nadat hij vertrokken is uit Gotham.

Hij richt een nieuw clubje op met o.a. de nieuwe superhelden Beast Boy, Raven en Starfire en samen trekken ze ten strijde tegen het geboefte.

Maar het fijne aan de serie – en ook een van de redenen dat hij een gemiddelde heeft van 7.6 op iMDB – is het feit dat, naast alle actie en spanning, er ook genoeg diepgang in zit m.b.t. tot de persoonlijke problemen van de jonge karakters.

Titans seizoen 3 bijna op Netflix
De hele bende. Bron: Titans / Netflix

Titans seizoen 3

En goed nieuws, want Titans seizoen 3 komt op 8 december 2021 op Netflix. Dan kunnen we eindelijk zien hoe het met de gang is.

In dit derde seizoen trekt het team richting Gotham, nadat ze te horen hebben gekregen dat hun voormalig teamlid Jason Todd is vermoord. Alhoewel …. dit zaakje gaat nog een rol spelen. Want is hij nou echt dood, of toch niet?

Het is aan de Titans om de stad te beschermen, omdat Bruce ‘Batman’ Wayne (Iain Glen) er niet is.

En wat doet de intrede van Blackfire (Damaris Lewis) – de zus van Kory – voor de groepsdynamiek? Want we weten allemaal dat de twee niet erg goed met elkaar kunnen opschieten …

ryan-potter-joshua-orpin-brenton-thwaites-anna-diop Titans seizoen 3 bijna op Netflix-1
Nightwing en nog drie karakters + hond. Bron: Titans / Netflix

Als laatste volgen we Rachel Roth die met de Amazones traint in Themyscira. Dit alles terwijl ze probeert om Donna Troy weer uit de dood te doen laten herrijzen. Ga er maar aan staan.

Trailer van Titans seizoen 3

Er staat dus weer genoeg te gebeuren in Titans seizoen 3. Nog een nachtje slapen en dan is het zover. Bekijk hieronder anders alvast de trailer. Zo kom je alvast in de stemming.

En laat ons zeker weten – via Facebook of Instagram – als je nog andere kijktips voor ons hebt. Dat vinden we altijd leuk om te horen!